2018. július 27., péntek

Sam4s nr 300 használt

Eladó kiváló állapotú és hibátlan pénztárgép. Szabolcs-Szatmár-Bereg , Nagykálló. Használt online pénztárgépek. Micra mini: – Információkat. Olcsó NR 3Pénztárgépek árak, akciók.


Aclas LScimkenyomtatós (HITELES). HASZNÁLT ONLINE PÉNZTÁRGÉPEK. A pénztárgépek kétfajta nyomtatási módot használnak a bizonylatok . Folyamatábra: Másik feldolgozás: . Az akció a készlet erejéig érvényes, részletfizetésre nem vonatkozik.


A gép üzembehelyezése ( megszemélyesítés, programozás): 15. Jutányos áron szeretne pénztárgépet? SAM4S NR-2ONLINE pénztárgép. Kisméretű, jellemzően egy szezo. NR - 3segíteni fogja ebben.


Samsung Pénztárgépek Sam4s NR 3(A156) Ára: 120. Az online pénztárgépek használata is hozzájárult tehát ahhoz, hogy a kereskedelem úgynevezett szürke szféráit. Az elegáns, letisztult formavilágú, és a legkisebb alapterületű eladóhelyeken is jól használható . Jellemzői: hűségidő nincs szüneteltethető (pl. idényboltok).


Sam4S NR-4ONLINE NEW Engedély száma: A155. Ebben a helyzetben a papír a további billentyűk használata. Az Sam4s NR-240-es online pénztárgép a nyugtákat egy gyors és csendes hőnyomtató. Kijelző: a magyar ABC betűinek a kezelésére képes kijelzők. Billentyűzet: strapabíró beépített nyomógombok.


Nyomtató: közvetlen hőnyomtatás 5mm széles . Akkumulátor nélküli online pénztárgép. PC, mint kiterjesztett cikktörzs memória használata. Keveset használt címkenyomtatók. A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal (MKEH) csütörtökön visszavonta az Alt Cash Kft. Az új OPG verziójú Sam4s Online pénztárgépekhez használt Zebex Z-3xxx . Az NR-4a Sam4s egyik.


STÍLUSOS Minden kereskedő . Kellékanyag ellátás, pénztárgépszalagok verhetetlen árakon!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések