2018. július 31., kedd

Rendőrségi ügyintézői állások állás

Rendőrségi ügyintéző állások , munkák. Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble weboldalán! Ingyenes, gyors és kényelmes álláskeresés . BRFK Bűnügyi Szervek Bűnügyi Koordinációs és . Legfrissebb rendőrségi ügyintézői állások állás -munka ajánlatok listája, hogy legyen állásod.

Adminisztrátor, ügyintéző , adatrögzítő állás. Nézze meg a legfrissebb rendőrség állásokat , munkákat és jelentkezzen egyszerűen és gyorsan. Aktuális állásajánlatok a(z) állami- és közszféra munkaterületen belül.


Főlap▷ Álláspályázatok. Az önéletrajz mintája DOC-ban tölthető le: Önéletrajz. A vagyonnyilatkozat nyomtatványa és kitöltési útmutatója PDF-ben tölthető le:.


Idegenrendészeti ügyintéző - Budafoki út (08). Az online időpontfoglalási rendszer segítségével sorban állás nélkül intézheti ügyeit.

A megjelölt ügyfélszolgálati irodánkban . A Hajléktalanokat Segítő Szolgálat álláshirdetései - gondozó, szociális munkatárs. Gödöllői állásbörze, hirdessen Ön is! Művelődési Ház - Gazdasági ügyintéző. Az ügyintézői igazolvány önmagában nem keletkeztet szolgálati gépjármű.


Hirdessen állást nálunk! Az ön leendő dolgozói megyei hírportáljainkon keresnek állást. Munkák , állások adminisztráció és irodai munka területén az egész országban.


További sok száz állás HR-területen. Szabolcs-Szatmár-Bereg , Nagykálló. A motoros rendőr alapfeladatai megegyeznek a gyalog vagy rendőrautóval. Motorkerékpárral menekülő bűnözővel szembe a rendőrautónak kevés az esélye. Workania állásportál által működtetett Fizetesek.


Nem, Állás és kategória, Régió, Cég nagysága, Korcsoport, Bruttó havi fizetés. Szakmunka, Szombathelyen beugrós takarítónő. Az állás a rendvédelmi . A Vecsési Polgármesteri Hivatal munkatársat keres az Építési Osztályára ügyintézői állás betöltésére.

A szolgálati kutyák tevékenységének, valamint a kutyavezetők munkájának – a leendő rendőrtisztek körében történő – megismertetése érdekében szervezett .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések