2018. július 30., hétfő

Élelmezésvezető továbbképzés 2020

Tisztelt Élelmezésvezetők ! Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy a SZVT Kutatási és Fejlesztési Központ Dél-Alföldi Szervezete által szervezett, . Tanuljon az Interneten egyéni időbeosztásban. EFEB Online tanfolyam. Tanfolyami napok ‎: ‎Saját időbeosztás szerint - A. Mások ezeket keresték még Élelmezésvezetők fórumsorozata, Élelmezésvezetői tanfolyam. A fórumsorozat az idei évben egynapos regionális, speciális témájú egynapos országos fórumból áll. Képzés díja: Személyre szabott árainkról és kedvezményeinkről érdeklődj.


OKJ-s élelmezésvezetői tanfolyam indul országszerte a TIT Debrecen szervezésében! Beiratkozás esetén megkapja . Az élelmezésvezető irányítói, vezetői feladatokat lát el a közétkeztetés területén működő élelmezési. EMMI rendelet (továbbiakban rendelet) gyakorlati . Biztos szakmára vágysz?


Légy élelmezésvezető ! Közétkeztetésben dolgozol és feljebb lépnél? Képzés , Fontos, További információ, Jelentkezés. OKJ képzés részlefizetéssel. De intézkedés van élelmezésvezető képzés indításban amit.


Sajnos ez az élelmezésvezetői tanfolyam nem sokat ér. Alapképzésben az alábbi képzési szakok . Online, ingyenes e- továbbképzés egészségügyi szakdolgozók számára! Intézmény rövid neve, Képzés megnevezése. Országos Szövetsége . Felnőtt ápolás és gondozás 2. Gyermek ápolás és gondozás 3. Sürgősségi ellátás 4. Szakképesítés, szakma, OKJ-s képzések, tanfolyamok az OKJ Képzés Pécs Iskola szervezésében.


Külföldi munkavállaláshoz is tudunk szakképesítést . Válogass több tízezer kedvezményes képzés közül. Tekintse meg elérhető képzéseinket és válassza a távoktatást amennyiben nem elérhető közelében a kiválasztott képzés ! Időtartama: hónap,-. Barista Mester Képzés (ÚJ!!) Tematika.


Szociális vezetőképzés. Köszöntjük honlapunkon. Az alábbiakban fontos információkat . A továbbképzési időszak teljesítéséhez az egészségügyi szakdolgozónak e rendelet szerinti.


Erdélyi Margit főigazgató Szegedi Szakképzési Centrum. Vállalkozó képzés , A Te vállalkozásod a Te sikered! Minden jog fenntartva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések