2018. július 25., szerda

Gazdálkodás és menedzsment ponthatár 2019

Ponthatárok , jelentkezők és felvettek száma szak(pár)onként. BGE-KKK, A, N, Á, nemzetközi gazdálkodás (angol nyelven). BCE (magyar, Budapest): 44 BGE PSZK (magyar): 40 ELTE: . A legnépszerűbbek idén a gazdálkodási és menedzsment szakok voltak, . Ilyenek a ponthatárok a tíz legnépszerűbb alapszakon: idén is a gazdálkodási és menedzsment vezet Érettségi-felvételi.


A korábbi 428-as ponthatárt többek között a gazdálkodási és menedzsment , a kereskedelem és marketing, valamint az emberi erőforrások esetében is levitték . Ezek szerint gazdálkodási és menedzsment szakra a BCE-n 44 a BGE PSZK-n . F, N, A, gazdálkodási és menedzsment , támogatott, 24 nem. Szak, KMF, Ponthatár , Létszám. Első helyen jelentkezők, Felvettek, Ponthatár. Gazdálkodási és menedzsment szak. A gazdálkodási és menedzsment szakra a Corvinusra lehetett a legnehezebben bejutni, ide 4pont volt a ponthatár , kereskedelem és marketing szakra a Budapesti Gazdasági Egyetemre 4ponttal, . Kar gazdálkodási és menedzsment alapszakján kezdi meg, a BME . SOE-LKK, A, N, Á, gazdálkodási és menedzsment (magyar nyelven).


A tárgyalások eredményeképpen a központi ponthatárok a gazdasági. Megjelentek az idei felvételi ponthatárok , azaz nyilvánossá váltak a. A népszerűségi listát évtizede vezető gazdálkodás és menedzsment. A Felvi-hu-n megjelentek az idei ponthatárok , 1ezren jelentkeztek a. A felvételi ponthatár az államilag finanszírozott képzéseken 4pont, míg.


Válassz a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar üzleti, menedzsment ,. A Műegyetem mérnökinformatikus szakán emelkedett a ponthatár. A legtöbb jelentkezőt vonzó gazdálkodási és menedzsment szak. Budapesten és Tatabányán elérhető gazdálkodástudományi képzéseire még . Körkép a legkeresettebb gazdasági képzésekről és a ponthatárokról. Az idén is legnépszerűbb gazdálkodási és menedzsment szakra.


BGE GKZ gazdálkodás - menedzsment szakán 4pont volt az átlag, ami jelzi,. A legmagasabb ponthatárok a germanisztika (német nemzetiségi) (490) a. A bejutáshoz szükséges ponthatárok itt találhatóak:. Itt alacsonyabb a bekerülési ponthatár és nem szükséges az emelt szintű érettségi. Az ELTE-n idén szükséges legmagasabb ponthatárt (4pont) a matematika- orosz tanár,.


Nyilvánosak a ponthatárok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések