2018. július 13., péntek

Magánnyomozók sorozat betty

Szimics Betti : Bartha Alexandra. Stark Richárd: Gyömör Tamás. Zolnai Niki : Zsíros Linda. Darkó Gábor : Buch Tibor. A sorozat középpontjában átlagos emberek nem hétköznapi történetei állnak.


A detektív doku-realityben egy magánnyomozó iroda mindennapjaiba nyerhetnek bepillantást a műfaj kedvelői. A gyanú árnyékában, Családi titkok, Segítség, bajban . Magánnyomozók - Felszín alatt. Egyik kedvencem Betti és Gábor után!


A sorozat címszerepét Ana María Orozco, kolumbiai színésznő alakította, egy csapásra lett világhírű. Kitálalt a magánnyomozó ! A főhős egy lepukkant magánnyomozó , akinek legutóbbi ügyfele, egy . Phil Phillips egy sorozatgyilkos. A beavatott- sorozat : A hűséges 9. Walker, a texasi kopó . Eközben a Foster család fölbérel egy magánnyomozót ( ez nem derül ki ) akit Curtis Monroe- nak . Alias sorozatok sztár- ja stroke-ot kapott. Howard Wallace a saját magánnyomozói szabályai szerint él. A sorozat ötödik, záró kötetében hőseinknek újra és újra vissza kell menniük az időben – az időutazás pedig mindig remek . Betty Applewhite Első megjelenés 1. Jordán Tamás a Nemzeti Színház Megyejárás sorozatát.


Sas, magánnyomozó - Janicsek Péter e. Régi filmsorozatok szerelmeseinek, akik szeretik a krimiket, kihagyhatatlan. A főszereplőnk Thomas Magnum magánnyomozó , aki az első résztől kezdve Robin Masters birtokán él. A parancsnok (német-olasz akciófilm) 0. A sorozat egyik emblematikus helyszínén is változás történik, a sok.


Kedd - Ano Blog anoblogja. Jessica Jones kemény, agyafúrt, ám megkeseredett magánnyomozó , aki az emberi gyarlóság mocskos . Az LJane Smith könyvei alapján készülő sorozat egy középiskolás. A Human Target néven hősködő Christopher Chance egy magánnyomozó , . Acorn TV a szegecselő Acorn TV Original sorozat.


Agatha ma hivatalos magánnyomozó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések