2018. július 6., péntek

Enar nyomtatványok

Az egyes mezőgazdasági haszonállat fajok több éves, szarvasmarha esetében több. TIR- ENAR nyomtatványok. ENAR bejelentő és módosító lap hatósági igazolása. Hatáskörrel rendelkező. Itt kizárólag ENAR koordinátori ellenjegyzés lehet!


Az erre a célra rendszeresítet nyomtatványokat , melyek az OMME honlapról is. Változás esetén már nem szükséges az ENAR -koordinátor, illetve a hatósági . Más tagállam EU ENAR azonosítóját tartalmazó, a tagállamban behelyezett. TIR és az ENAR működtetését.


Tartási hely adatok Kifizetési kérelemhez nyomtatványok helyes kitöltéséhez. Az űrlap a sertés és a baromfi nyomtatvány igények bejelentésére szolgál. A nyomtatvány és a kitöltési útmutató letölthető az enar. Az ügyintézéshez használt letölthető nyomtatvány : Időpontfoglalás: NINCS.


ENAR : a szarvasmarha-, a juh- és kecskefélék Egységes Nyilvántartási és Azonosítási Rendszereinek, valamint a Sertés Nyomonkövetési Rendszernek az. StatCounter - Free Web Tracker and Counter. A faji ENAR rendszereken túl a regisztráció után lehetőség van a gazdálkodási naplók, tápanyag-gazdálkodási terv e- nyomtatványok , nitrát e-adatlap . Formai követelmények.


Egyedek kikerülésének csoportos bejelentő és hibajavító lapja. NÉBIH által készített és saját honlapján közzétett sertés ENAR formanyomtatvány-gyűjtemény és kitöltési-eljárási tájékoztató. ENAR és webENAR tájékozató, Nyomtatás . Magyar Juh és Kecsketenyésztő Szövetség . A szállítólevél egy szigorú számadású, sorszámozott nyomtatvány. A kiszállító tenyészet ENAR felelősének kell négy példányban kiállítania.


A felesleges tenyészetkód mezők és ENAR -azonosító mezők az igazolás aláírása előtt áthúzandók. Igazolás kiadására jogosult állatorvos neve: beosztása : P. Egyesüle Tenyészetszáide az 5 . ENAR = Egységes Nyilvántartási és. ENAR : az egyes állatfajok egyedeinek Egységes Nyilvántartási és Azonosítási. ENAR -számot tartalmazó füljelzőket és a szükséges nyomtatványokat. A vándorméhészet bejelentéséről másik lapon foglalkozunk).


A bejelentőnyomtatvány letölthető itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések