2018. július 6., péntek

Hószán bérlés románia

Motoros hószántúrák ! Egy helyen találhatod meg az összes hószán , motorosszán túra útvonalunkat,. Arcunkra fagyott a mosoly, de ez kit érdekel! Erdély szívében, a Madarasi-Hargitán.


Románia Európa Közepes. A festői Bihar-hegységben szervezünk felejthetetlen motoros-szán túrákat csoportok részére. Biharfüredi élményekben gazdag hószán -túra.


Tehát óvatosan és ésszel kell szánoznunk, BE KELL TARTANUNK a túravezetőnk . Hószán túrák Ivóból - Închirieri snowmobile, Ivòpataka, Harghita, Romania. Szent Anna-tó látogatási díj: kb. A szánkóbérlés és a felhúzás külön fizetendő). Délután hazatérés Tusnádfürdőre, majd . Több mint éve szervezünk sikeres motoros szán túrákat a Bihar hegységben és a . Szállás, túravezetés, extra éjszakai túra, felszerelésbérlés , korlátlan üzemanyag, esti . Find unique places to stay with local hosts in 1countries. Belong anywhere with Airbnb.


HÓSZÁN TÚRÁK Ivóból a Madarasi Hargitára! Ivói Magasbükki Vendégház Ivó (Izvoare). Beszélt nyelvek, magyar, román , angol . Quad bérlés – rendelkezésükre bocsájtunk egy kisérőt is, aki hegyi utakon vezeti Önöket végig. Engedje el a stressz okozta . A pályánál lehetőség van sífelszerelés- és szánkó- vagy akár motoros-szán bérlésre is.


Mariann vagyok, köszönjük, hogy a Szallas. Válaszd ki utazásod időpontját, majd kattints a Lefoglalom gombra, csak perc az . Amennyiben egészen Ivóig sok hó lepi az utat, érdemes lesízni a . Hómobil túrák, motoros szán túrák. Részletekről érdeklődj! Mobil WC Légvár bérlés.


Hószán bérlésére van lehetőség (db személyes). Felejthetetlen élményben lehet része azoknak, akik egy a csengős lovas szánozás mellett döntenek. A nagy hóban suhanó szán, a lovak patáinak csattogása a . BICIKLITÚRA AJÁNLAT ÉS KERÉKPÁRBÉRLÉSI LEHET?


Keress egyedi szállásokat, ahol helyi házigazdáknál szállhatsz meg 1országban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések