2018. július 9., hétfő

Levelező mesterképzés

Vezetés és szervezés mesterképzés (MSc) szak, esti tagozat. Gazdaságinformatikus mesterképzés (MSc) . Alapképzés, Osztatlan képzés. Levelező szak – kinek miért jön be? AKKREDITÁLT TANÁRI MESTERSZAKOK - levelező tagozat . A Műegyetem kiemelten fontosnak tartja a mesterképzést , mert az itt végzők . Felvehetik kötelező tárgyként: MSc mechatronikai mérnöki, gépészmérnöki, közlekedésmérnöki és logisztikai mérnöki szak hallgatói.


Gépészmérnöki mesterképzési szak (MSc), nappali és levelező. Az alap- és mesterképzés együtt felel meg az osztatlan képzési szintnek. Tanári mesterképzések. A rövid ciklusú, 2-4-féléves, egyszakos . Nem könnyű a választás, hiszen mindegyik tagozat számos, egymástól eltérő előnnyel rendelkezik. Német nyelv, irodalom és kultúra (nappali és levelező tagozaton egyaránt).


Választható specializációk levelező tagozaton: Közép- . A mesterfokozat a második felsőfokú végzettségi s. Vedd fel a kapcsolatot az egyetemmel! GAZDASÁGTUDOMÁNYI KARON. Közgazdaságtan és vállalati menedzsment. A MESTERKÉPZÉSI SZAKOK KÉPZÉSI ÉS KIMENETI KÖVETELMÉNYEI.


Oktatás nyelve, magyar. A szak időtartama ‎: ‎félév Tandíj félévente ‎: ‎240. Ft, 1 alkalmassági vizsga, gyakorlati vizsga, Alk GY. Magiszteri Tanulmányok: ország, város, képzési terület, nyelv, a tanulmányok rendszere, képesítés. A képzés mesterképzés , a képzés időtartama félév.


A Pedagógiai Kar mesterképzési szakjaihoz (MA) kapcsolódó információkat képzésenkénti . A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kara Sportmenedzser mesterképzést indít nappali és levelező munkarendben. A Csíkszeredai Karon mesterképzési szakra hirdetünk felvételit. Mesterképzések a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemen. Az Erasmus Mundus közös mesterképzés nívós és integrált nemzetközi tanulmányi program, melyet nemzetközi konzorciumot alkotó felsőoktatási intézmények .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések