2018. július 12., csütörtök

Hipp bébiétel vélemények

A cseh Hamánek márkájú bébiételek …. Termékvisszahívás - műanyagra emlékeztető idegen anyag bébiételben. Budapest - Műanyagra emlékeztető idegen anyag miatt visszahívták a forgalomból az OVKO márkájú, . A mintából az Ovko almás-áfonyás bébiétel határértéken felül . Pürésített csirkehúsos bébiételt hívott vissza a dm-drogerie markt, mert nem. Bébiételt vontak ki a forgalomból, mert furcsa anyagot talált benne egy vásárló. A forgalmazó szerint valószínűleg a gyümölcsben lévő növényi pektin vált ki, ami . Visszahívták a polcokról az egyik bébiételt , ráadásul a fogyasztására vonatkozó hiányos jelölést is korrigálni kell.


Bébiétel Hamánek - Tonhal zöldséggel és burgonyával PT 190g - hó . DM) üzletlánc forgalmazza. Körtés, almás, cukormentes. A baj az volt vele, hogy csomagolóanyag-szerű idegen testet találtak az ételben.


A termékből több hazai vállalkozáshoz is szállítottak. A Tudatos Vásárlók Egyesülete utánajárt, hogy hány bébiétel tartalmaz növényvédő. Tesztünkben különféle bébiételt - és italt vizsgáltattunk a NÉBIH NTAI . Nincsenek mérgező bébiételek a magyar piacon, a hazai boltokban fellelhető, a csecsemőknek.


A bébiételek százaléka nehézfémmel szennyezett az USA-ban. Ezek feldolgozott termékek: bébiétel , alkoholos italok, készételek és félkész ételek. Nébih bébiétel termék visszahívás.


A kivonás oka, hogy a gyártáshoz felhasznált fűszerköményben az önellenőrzés során. Az illetékes hatóságok a jelentéstervezetre adott válaszukban megjegyezték, hogy a NÉBIH aVidékfejlesztési. Ha vettél ilyen bébiételt, ne add a gyereknek! Címkék: bébiétel , nébih , termék, termékvisszahívás.


A gyártó mindeközben további Hamánek tonhalas termékét is kivonta a forgalomból. Csirkehúsos bébiételt hívott vissza a DM. Eper-málna-alma gyümölcsös bébiételt vont ki a forgalomból a dm üzletlánc. A tájékoztatás szerint a bébiételt a magyar dm üzletekben zárolták és visszahívják a fogyasztóktól.


A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal ( NÉBIH ) egy magyar élelmiszer- előállító nyolc, pulykatermékként árult készítményében egyáltalán nem, vagy csak . Higanyt és arzént tartalmazó bébiételt vont ki a forgalomból a Nébih. Cseh hatóságok találtak nehézfémet a Hamánek márkájú bébiételben. A NÉBIH kezdeményezésére tartott önellenőrzést az Univer, így derült ki, hogy oda nagyon nem illő dolgot tartalmaz a bébiételük. A zöldségekkel és burgonyával .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések