2018. július 31., kedd

Boldog egyke

Granada : az Alhambra után Granada óvárosát vesszük célba. Először a keresztény Granada legnagyobb nevezetességét, a hatalmas katedrálist nézzük meg, . Gyönyörű látvány nyújt még a Szűz Mária Katedrális , mely hihetetlen keveréke a reneszánsz valamint a gótikus. Megtekintjük a várost: a katedrálist, a spanyol reneszánsz egyik remekművét; a világörökségi régi mór.


Ismerkedés a főbb látnivalókkal (gazdag berendezésű katedrális , a selyembörze késő gótikus épülete stb.). Utolsó megállónk Andalúziában Granada. A vendégek könnyen elérhetik Granada központját, ami csak kilométere található.


Közeli látnivalók közé tartozik a kolostor, a katedrális és a múzeum. Nagyon jó helyen fekszik, közel a kellemes Garcia Lorca Parkhoz, és könnyen megközelíthető a történelmi központ és a katedrális. Az Alhambra és a Generalife.


Városnézésünk során megtekintjük a lenyűgöző szépségű katedrálist; Spanyolország 8. Granada - katedrális EUR Granada Királyi Kápolna EUR. A palota és a katedrális mellett lévő csillagos La Marquesa Hotel szálloda világos szobáiból a kertre kilátás nyílik. Az ingatlan 20óta . Granada mára a kultúrák találkozásának a szimbóluma lett, ahol mór,. A spanyolországi mór építészet csodája, bár keresztény palota és katedrális is épült .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések