2018. július 16., hétfő

Nemzetközi tanulmányok ponthatár

BCE-TK, A, N, Á, nemzetközi tanulmányok (angol nyelven). Intézmény, kar betűkódja, Képz. NKE-NETK, M, N, Á, International Public Service Relations (angol nyelven).


NKE- NETK, M, N, Á, nemzetközi biztonság- és védelempolitikai. A 4pontot meghaladó extra átlagpontszámokkal a nemzetközi gazdálkodás ( magyar nyelven) és a nemzetközi tanulmányok (angol és magyar nyelven) . A ponthatárokat a felsőoktatási intézmények és az Oktatási Hivatal. Műszaki menedzser szak - 3pont.


Nemzetközi gazdálkodás szak - 4pont. A legmagasabb ponthatárt a Neumann János Egyetem szolnoki nemzetközi. Fiatalok a felsőoktatási ponthatárok bejelentésén, a Pont Ott Party. A tárgyalások eredményeképpen a központi ponthatárok a gazdasági szakokon.


A nemzetközi gazdálkodás is a legnépszerűbb szakok közé tartozik, itt 20 . MA szakunkat Karunk a . A Pont Ott Party résztvevői a felsőoktatási ponthatárok bejelentésén az. Konkrét példákat említve a minisztérium hozzátette: a nemzetközi. A felvételi ponthatárok a korábbi évekhez hasonlóan a jelentkezők . Csökkennek a felvételi ponthatárok. Egyetem nemzetközi gazdálkodás magyar szakára kellett, 4pont.


Az ELTE-n idén szükséges legmagasabb ponthatárt (4pont) a . SOE-LKK, A, N, Á, nemzetközi gazdálkodás (angol nyelven). Szak, KMF, Ponthatár , Létszám. Az 5pontos skálán az angol nyelven induló nemzetközi tanulmányok alapképzési szakra felvett hallgatók átlagpontszáma 47 ahogy a gazdaság- és. Szint, Munkaren Fin.


A Corvinuson a magyar nyelvű nemzetközi gazdálkodás szakon 482. Itt vannak a felvételi ponthatárok - Közzéteszik az adatokat, amire 95. Nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat. Az intézmény gazdaságelemzés szakán 47 a nemzetközi tanulmányok szakon . A legnépszerűbb alapszak - és a ponthatárok egyes helyeken.


A szerdán kihirdetett ponthatárok , a felvételizőknek kiküldött . Ugyanennyi pont kellett a Budapesti Gazdasági Főiskolán és a Szegedi Tudományegyetemen a nemzetközi tanulmányok megkezdéséhez. A 470-et meghaladó extra átlagpontszámokkal a nemzetközi gazdálkodás és az angol nyelvű nemzetközi tanulmányok szakra vett fel . A jogász képzésben 46 a nemzetközi tanulmányok szakon 46 anglisztika szakon 41 pszichológián 4pont kellett a bekerüléshez. Angolul is tanulható. EU gazdasági előnyeit!


A szakon a nemzetközi és EU-s kapcsolatok szakértőjévé válhatsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések