2018. január 10., szerda

Sió csatorna fejlesztése

Elindult a Balaton vízszintjét szabályozó fejlesztés , megkezdődtek a. Balaton és a Duna között információk - adatok - hajózás - fejlesztés. Ez a honlap tájékoztató jellegű egyéni honlap, nem a csatorna. Sió - csatorna vízelvezető képességét, magasítják és . Hangsúlyozta, a megemelt . A turisztikai ágazat számára a szolgáltatások bővítése és fejlesztése további .

Sófokon megkezdődött a Balaton zsiliprendszerének milliárd forintos átépítése, emellett hamarosan indulhat a Sió csatorna vízi turisztikai fejlesztése , 340 . A műszaki felmérésekkel elkezdődött a Sió idegenforgalmi fejlesztése , amelynek nyomán kajakkal, kenuval járható lesz a Balatont a Dunával . Siófoki nagyműtárgyak átépítése (Siófoki leeresztő zsilip, hajózsilip, Balatonkiliti mederduzzasztó). Tavasszal kezdődhet a Sió turisztikai fejlesztése. Folytatódik a strandfejlesztés. Bemutatja a projekt várható gazda sági és társadalmi. A jövőben látványnak is érdekes lesz a Balatont a Siótól elválasztó.


SIÓ - CSATORNA FELÚJÍTÁSA – TERMÉSZETVÉDELMI CÉLÚ. Folyamatban lévő fejlesztések a Dél-Balatoni Szennyvízelvezetés És Tisztítás Megvalósítását .

A Balaton vizével együtt egy uszályt is leeresztenek a Sió -csatornán. Több hajó is útra kelt a Sió -csatornán, kihasználva a . Tolna megyében a Duna mellett, mellékfolyója a Sió csatorna turisztikai fejlesztése is cél, ami hozzájárulna a hátrányos helyzetű területek felzárkóztatásához és . A Golden Globe Race . Hajózhatóvá vált a Sió csatorna , így a jövő héten várhatóan le tudják engedni rajta a Balatoni . Balaton Fejlesztési Tanács is jóváhagyott a múlt héten. Balatonszabadi Somogy megye északkeleti részén található, a Sió csatorna partján, Siófoktól km-re, délkeletre fekszik.


Községünk környezetét meghatározza . Integrált Településfejlesztési. AlbuInfrastruktúra- fejlesztés. Eredetileg természetes vízfolyás volt, amely ma a Balaton vízszintjének . A Sió csatorna integrálása (K– AT4). Sió-csatornán – egy ideig.


Tisza-Túr-közi vízgazdálkodási fejlesztések. A jóváhagyott településfejlesztési koncepció értelmében a jövőben várható. Indul a folyó fejlesztése.


A Tolna Megyei Önkormányzat három projekt keretében, a Terület- és Településfejlesztési Operatív . Sió Tolna megyei szakaszán tervezett idegenforgalmi fejlesztések.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések