2018. január 11., csütörtök

Elte jogi kar

A középfokú beiskolázás egységes írásbeli felvételi vizsgáinak eredményei. Információk a Szilágyiba való felvételiről. Az itt szereplő pontszámok újraellenőrzés esetén változhatnak. A mellékelt fájlban közöljük az ideiglenes felvételi rangsort. Felvételi eredmények.


Itt lesz elérhető a végső eredmény. Megérkezett az Oktatási Hivatal által egyeztetett felvételi jegyzék. P MUNKASZÜNETI NAP jún. Fotókon a fiatalok öröme és bánata. Korábban a témában: Rejtély, ki fog . Az adatok tájékoztató jellegűek, . Kérjük, hogy a jelentkezési lapon a - Tanulmányi eredmények táblázatban a 3. HÓNAP, NAP, ÓRA, ESEMÉNY.


P, Tehetséggondozó szakkörök indulása. Ez azt jelenti, hogy elsősorban nem a matek eredmények fognak szórni a . Energiatudatos Iskola. A Diósgyőri Gimnázium . Az alábbiakban tesszük közzé a következő tanévre vonatkozó előzetes felvételi listát,az eredményt az oktatási azonosító alapján találjuk meg. Ideiglenes felvételi rangsor. Szakgimnáziumi képzések.


Az alábbi linken megtalálható az iskolánk jövő évi felvételi tájékoztatója! Eredmények oktatási azonosító szám szerinti sorrendben képzési. A felvételi eljárás eredményei négy- és hatosztályos tagozatokra. Tájékoztató a felsőoktatási felvételi eljárásról. Az ideiglenes felvételi rangsor itt olvasható:.


Túljutottunk a felvételi megmérettetésén, az eredmények és a jelentkezések alapján egy. A döntést postai úton juttattatjuk el 8. Minden, iskolánkba jelentkező diákot a napokban postai úton kiértesítünk a . Partiumi Keresztény Egyetem. Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium. A versenyen elért eredmény igazolását legkésőbb az első szakasz rostavizsgájának napján kell benyújtani. A Perczel magyar nyelvi levelező verseny végeredménye.


A Földes Ferenc Gimnázium központi írásbeli felvételi vizsga eredményei:. Szóbeli felvételi időpontok:. Elkészítettük intézményünk IDEIGLENES FELVÉTELI RANGSORÁT TANULMÁNYI TERÜLETENKÉNT. A részleteket a bővebben gomra kattintva tudják .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések