2018. január 15., hétfő

Kutya védőhuzat csomagtarto

Külön megvásárolható fejtámla védő huzat is! Kutyaszállító box, Utazás. A kutya autós védőhuzatok egyszerűen felszerelhetők, védik az autó hátsó ülését a. Coverall Deluxe csomagtér védőhuzat. Trixie védőhuzat csomagtartóba. Hunter Car blanket for protection Comfort, black Fekete - Autós védőhuzatok kutyáknak.


A kutya ülésvédők az autó belsejébe (első vagy hátsó ülésekre) vagy a . Kegel Alex Ülés Védőhuzat. Carpassion textilbőr ülésvédő huzat kutya szállításhoz. A kutya szállítása autóban egyszerű, ha beszerzi a megfelelő kiegészítőket: kutya biztonsági öv, hám, kutya.


VÉDŐHUZAT KUTYA SZÁLLÍTÁSÁRA BAXTER CSOMAGTARTÓBA VALÓ -XL. KUTYA , MACSKA felszerelés, ÁLLAT TARTÁS,. Camon Copribagagliaio Walky Trunk Cover csomagtér védő autóba (CW138) ÚJ. Megvédi a lökhárítót a karcolódástól a lökhárító védő huzattal, amikor a kutya kiugrik a csomagtartóból.


Mucky Pup csomagtér védőhuzat. Csomagtartóba való, könnyen tisztítható védőhuzat kiváló minőségű anyagból, megóvja az autó csomagterét a szőrszálaktól . Ellenálló műszálas anyagból készített csomagtartó védő takaró, lökhárító védővel. Tartalmazza a vizespalackot.


Véd a piszoktól és a kutyaszőrtől. A Reedog védőhuzat megóvja a csomagtér kárpitját a kutya vagy macska által okozott szennyeződésektől (szőr, sár, nyál, stb.). Nem kell többé aggódnia attól, . Tartós, könnyen tisztítható anyagból, csúszásgátlós felszínnel, levehető lökhárító védővel.


Kívül puha szövet, így a kutyus kényelmesen el tud helyezkedni rajta, extra takaró nélkül is. Védőhuzat csomagtartóba biztonságos, kényelmes kutyaszállításhoz. Mint minden NRDOGS termék, ez is kiemelt figyelmet fordít a kutya. Az autók csomagtartójába elhelyezhető nylon védőhuzat , tépőzárral.


Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés , kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék , kisállatkereskedés. A csomagtartó oldalsó falait is védi. Csomagtartó védőhuzat strapabíró, kiváló minőségű alapanyagból és megerősített varrásokkal.


A Rex II védőhuzat tökéletesen védi a hátsó üléseket a kosztól, szőrtől és esetleges sérülésektől. Biztonsági öv nyílásokkal van ellátva, így egy kutya biztonsági . A Dexter védőhuzat tökéletesen védi a csomagtartó felületét a kutyaszőrtől ,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések