2018. január 24., szerda

Esti érettségi miskolc

Jelentkezz most esti gimnáziumunkba, és szerezd meg az érettségit. Nincs tandíj, nincs korhatár. SZEREZZEN ÉRETTSÉGIT az Andrássyban ESTI TAGOZATON! Az Államilag támogatott esti érettségi felkészítő legfontosabb adatai: A szakképesítés formája: Érettségi felkészítő Időtartaév Iskolai vagy szakmai.


Esti érettségi miskolc

Online iskolánk önálló időbeosztást, rugalmasságot, személyre szabott tanulást és tanári támogatást kínál, minden érettségizőnk számára. Képzés - Computer School Szakképző Iskola. Miskolci MIOK JNGSZI iskolánk honlapján! Nem tudjuk, hogy indul-e a képzés, . Iskolánk érettségizett és érettségivel nem rendelkező fiatalok és felnőttek számára nyújt különböző szakképesítési lehetőségeket!


Büszkék vagyunk rá, hogy a . Esti gimnáziumi oktatás. A képzéshez szükséges . A világújdonságnak számító távközlési eszközzel támogatott, esti tagozatos. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében elindult számítógéppel támogatott esti.


Miért válaszd az éves gyors érettségi képzésünket? De nem váltja ki az iskolai tanórákon való kötelező megjelenést, ami heti egy alkalom! A második szakképesítés.


Ma már azonban az iskolánk fő tevékenysége az esti oktatási munkarend szerinti. A miskolci Stúdium Szakközépiskola téged is vár! Beiskolázás, felvételi, érettségi , szakképzés, felnőttképzés, továbbképzés?


Minden, amit tudnod kell. Intézményünkben érettségi és technikusi végzettség megszerzésére van lehetőség nappali és esti képzési formában. A mozgalmas és tartalmas diákéletet a . A szakmai bizonyítvány és az érettségi bizonyítvány megléte nélkül maximum 1. Munka és gyermekek mellett is: nappali-, esti -, levelező képzések, egyéni . A koronavírus okozta veszélyhelyzet következében Orbán Viktor Miniszterelnök március 13-án jelentette be . Schola Europa Akadémia, tandíjmentes érettségi utáni képzések. Felnőttoktatás esti rendszerű ingyenes képzésben. Ma már szinte mindenhez kell érettségi , amihez pedig nem kell most, ahhoz majd jövőre.


Az érettségi megszerzése esti tagozaton államilag támogatott, azaz szakközépiskolánkban . Nappali tagozatos szakképzéseink mellett lehetőség nyílik elsősorban esti tagozaton az érettségi megszerzésére, hagyományos 4. Fáy András Görögkatolikus Közgazdasági Szakgimnázium. A tájékoztató rendszer és a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések