2018. január 30., kedd

Haniel arkangyal ima

Az angyalok Isten alakokba sűrített energiái a túlvilágon. Isten fényét és sugarait bennünk és körülöttünk. Vegyél körbe védelmező, szerető fényeddel és segíts, hogy az Újhold áldásos . ANGYALISKOLA kívánságteljesítő ima Nőnapra az angyaloktól – Csak hölgyeknek! Juttasd el hozzám Isten bölcsességét, hogy megtehessem, amit kell. Köszönöm, hogy segítesz örömöt lelnem magamban . Az első és egyben legfontosabb leckénk üzenete: . Szeretettel köszöntelek benneteket!


Michael arkangyal az isteni segítő és védelmező. Sandalfon arkangyal – Földanya gyógyítása, ima , távgyógyítás. Angyali imák , amelyek könnyebbé tehetik a házi karantént és ezt a nehéz időszakot.


Hániel , Jeremiel, Rafael és Raziel arkangyalok ! Minden egyes ima sokat számít, mert erőteljes és óriási. Alatt) by Aurora-senpai ( Aurora-sama) with 1reads. A harmonikus szerelem . A legjobb, ha célzottan, a témával kapcsolatos, megfelelő Angyalhoz fordulunk. Hániel aurája kékes fehér, mint a telihold ragyogása. Fedezd fel angyalokfenye„Mihály arkangyal üzenetei” nevű tábláját, amit.


Szellemünk képes arra, hogy ráhangolódjon az angyalokra , csak meg kell próbálnunk. Ne habozz hát, hívj a szükség idején imáimért , közreműködésemért, közbenjárásomért. Kristályok és Angyalok – Kamael arkangyal angyali szeretet meditáció – október 7. Ezen a héten az imák , a kérések meghallgatásra találnak. Egy ilyen ima után hamarosan megérezzük a hatalmas angyali jelenlétet. Az arkangyalok - HA AZ EGYEDÜLI IMA AMIT ELMONANÁL EGÉSZ ÉLETEDBEN ,ÍGY HANGZANA.


Minden imával és meditációval mélyül az angyalokkal való kapcsolatunk:. Az ima olyan természetfölötti aktus, amely által az ember felülemelkedhet a sorsán. Rafael arkangyal , a gyógyítás szeretett angyala! Angyalokról , szellemekről, szellemvilág fogalmáról, működéséről,.


Ima fogyásért: Égiek! A segítségkérés vagy ima alapvetően szükséges ahhoz, hogy segítségben . Haniel , a szerelem és szenvedély angyala.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések