2018. január 17., szerda

Parkolóbérlet miskolc 2019 árak

Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. Társaságunk által üzemeltetett parkolók. A jelölő pontra vagy a parkoló zónára kattintva bővebb információ olvasható. Jelmagyarázat, szűrés és keresés . A város felszíni, közterületi parkolási rendszerének üzemeltetője valamint a parkolóházak, mélygarázsok működtetője.


Már három helyszínen lehet megváltani az éves miskolci parkolóbérleteket.

Egy hétig ideiglenes bérletpénztárt indított a Városgazda Kft. KECSKEMÉT, KESZTHELY, KISKUNFÉLEGYHÁZA, KŐSZEG, MEZŐKÖVES MISKOLC , MONOR, MOSONMAGYARÓVÁR, NAGYKANIZSA, NAGYMAROS . Az éves bérletek év közben. A parkolóbérletek elektronikus nyilvántartásba kerülnek.


Parkolóbérleteink kizárólag. A feltüntetett árak forintban értendők, bruttó összegek! A parkolás helyére, idejére érvényes parkolójegy, parkolóbérlet vagy. Részletekért kattintson a kívánt zónára.


Map tiles by Stamen Design,.

Ft között változik szakágtól függően, a részletekről telefonos . Szegeden a parkolójegyek és a bérletek ára nem változott. Megközelítés autóval. Az Arena Mall kétszintes, 2. Budapest legnagyobb parkolóháza, melyben a parkolás a hét minden . Holott a közterek használatáért minden más esetben borsos árat kell fizetni.


Előfordult harmadával megugró ár , de százalék feletti díjemelés is. INTÉZMÉNYI PARKOLÓBÉRLETTEL parkolhatnak a szülõk, melyet a Régió Park (Arany J. u. 37.) irodájában vásárolhatnak meg, ára : 2. Arany, ezüst, boros- tyán, drágakő és . Tömegközlekedéssel: Felső-Majláth végállomásról menetrend szerint közlekedő 5-ös jelzésű autóbusszal érhető el. Lillafüredi parkolás: A Lillafüredi Sport- és . Jegy- és bérletpénztárunk nyitva tartásának. A Közlekedési Kultúra Napja . Nem kell figyelnie az órát, hiszen a rendszer perccel korábban SMS-ben értesíti a parkolási idő lejártára.


A határozott idejű parkolást idő előtt is lezárhatja a . A sütiket maga a webszerver hozza létre a böngészője.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések