2018. január 17., szerda

Áramszámla

Áramszámla

Bios update - Áramszünet tanács kéne - PROHARDVER! Ez a hozzászólás nem Rudi-nak szólt! A részletekért kattintson a . Tervezett áramszünet Jakabszálláson:. Démász ) illetékesétől. Ma reggel sajnálattal tapasztaltuk, hogy a beígért áramszüneti.


A belváros nagy részen áramszünet volt vasárnap kora délután. Kábelhiba történt – tájékoztatták híradónkat ma délelőtt. Villamoshálózat-bővítés miatt kell majd a kimaradásokra számítani. Ne feledjék, hogy holnap áramszünet lesz Monor egyes utcáiban 7-óráig! Ezúton tájékoztatjuk, hogy . Időszakos áramszünet várható Cegléden hálózatkarbantartás miatt a város több területén és utcájában.


Az áramszolgáltató munkatársai . Az NKM áramszolgáltatója júniusban karbantartást végez a kis- és középfeszültségű hálózaton a városban – számol be a Vásárhely24. Lakitelek területén előre tervezett munkálatokat fog végezni, melyek időtartamában a . Az alábbi utcákban lesz áramszünet október 4-én és 5-én:. TÁJÉKOZTATJUK ÖNÖKET , HOGY SZOLGÁLTATÁSUNK MINŐSÉGÉNEK JAVÍTÁSA ÉRDEKÉBEN . A szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményből kiderült, hogy Kalocsa több pontján kell áramszünetre számítani március 6-án, szerdán 8-15 . VEGYSZEREK NÉLKÜL, TERMÉSZETESEN! Tájékoztató - Áramszünet. Az egyik üzlet tulajdonosa kérdezte őket, hogy meddig lesz áramszünet ? Közlemény - Áramszünet miatt munkarendváltozás a NAV-nál.


RAMSZÜNET A TÍMÁR UTCAI BOLTUNKBAN SZEPTEMBER 29-ÉN. Kiskunfélegyháza és a külterületen élő lakosokat, hogy áramszünet lesz a szolgáltatás minőségének . DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft. Békés város egyes területein. Berendezéseinket az áramszünet ideje alatt is feszültség alatt . Algyő Nagyközség belterületén az NKM Áramhálózati Kft.


Magyar Energia Hivatal. Bármikor előfordulhat áramszünet , amelyet egy idő után az étellel teli hűtőszekrényünk bánhat a legjobban. Mit tehetünk egy ilyen szorult . A munkák idején időszakos áramszünet lesz augusztusban Szegeden, több utcában.


Pilis Lakosságát, hogy a Kávai út, Hernád u. Orosházán, emiatt volt áramszünet a városban. Csendes utcákban és környező utcákban műszaki hiba miatt áramszünet van, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések