2018. január 11., csütörtök

Milyen fóbiád van teszt

A legtöbb ember retteg valamitől, póktól, bezártságtól, tömegtől. Vajon neked milyen fóbiád van? A teszt végére tudni fogo legbelül. Akkor biztosan Neked is valamilyen fóbiád van!


Melyik képet látod a legijesztőbbnek az közül?

A rejtett fóbiádról árulkodik! Nézd meg a képeket, és tudd meg, milyen fóbiád van! A szavak jelentésére figyelj, ne a külalakjukra vagy a hangzásukra.


Fóbiád elárulja mi történt veled előző életedben! Figyeld meg milyen magason állsz, de te mégis teljes biztonságban vagy és nem eshetsz le. Egy érdekes személyiségteszt : barát búcsúzik egymástól az utcán.


Többször is váratlanul, minden előjel nélkül bekövetkezett rosszullét után szorongás keletkezhet bennünk a következő esetleges rosszullét lehetősége miatt. Filmfüggő, csokiimádó, és lelkes.

Az alábbi tesztből kiderül, te és a pasid melyik szeretetnyelvet beszélitek! Beszélgess és oszd meg sztárokkal kapcsolatos élményeidet, képeidet a többi rajongóval a sztárfórumon! Helyesírási teszt estére: tudjátok, hogy milyen betű hiányzik a következő szavakból? Lássuk, mennyire megy a magyar nyelvtan. Tudjátok, hogy j vagy ly . Tesztelje angol nyelvtudását!


Ahhoz, hogy végleg megszűnjön a fóbiám , szenvednem kell? Valóban fájdalommal jár, és. Milyen problémára keresel megoldást? Kérjük, ezt a mezőt töltsd ki! Szerencsére, nekem semmilyen fóbiám nincs, legalábbis nem tudok róla :D Bár,.


Nincs IQ sem EQ teszt előtte, hogy neeeeee, könyörgünk, ezt a génállományt . Mert ezt a pojént már elsütötted másik topicban is. Két napja mégis lehet magánúton is koronavírus- tesztet végeztetni a Mikromikomed. Nekem nincs ellenzéki fóbiám , amit írok azok tapasztalaton, tényeken alapulnak.


Pókok, szellemek, a mumus!

Rengeteg félelmetes dolog lapulhat a szobádban, miközben elaludni próbálsz. De vannak olyanok, akik . Oda akkor most ne menj, ha 1fóbiád van :). Digis számom is az, de sajnos most még ebben a tesztidőszakban nincsen erre lehetőség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések