2018. január 8., hétfő

Alap latin szavak

Alap latin szavak

Találja meg webáruházunkon régen keresett antik könyvét! Webáruházunkon antik könyvek árusításával foglalkozunk! Látogassa meg weboldalunkat! Az első német – magyar orvosi szótár több, mint húsz éve jelent meg.


Szóanyaga és annak feldolgoz - Kuntner Mária - Véghelyi Péter. A szótár olyan könyv , amelynek állandó piaca van. Közben a kiadó megbízta a magyar-német orvosi szótár összeállításával, legyen már párja a Kuntner . Címben, Szerzőben, Kiadóban. Könyv Életmó egészség.


Brencsán orvosi szótár. Biológiai és orvosi szótár - Latin, görög stb. Kíváncsi vagy mit írt az orvosod a papírodra és mit jelentenek egyes idegen szavak?


Alap latin szavak

Szállítási idő: 1-MUNKANAP, ha raktáron van. A leadott megrendeléseket a koronavírus miatti veszélyhelyzet után tudjuk teljesíteni. Angol - magyar, magyar - angol orvosi szótár.


Kötés: vászon , 5oldal. Minőség: jó állapotú antikvár könyv. Szakkönyvek hivatkoznak rá szóhasználat tekintetében irányadóként. Orvosi szótár - Medical Dictionary. Krúdy Erzsébet (szerk.) Kiadó.


Alap latin szavak

A könyv tömören és világosan tárgyalja az orvosi latin nyelvi ismereteket, ezáltal megkönnyíti az egészségügyi szakmai tantárgyakban előforduló latin szavak . Benjámin Katalin könyvek kedvezménnyel. Akciók, izgalmas előadások, online és offline programok és könyvek , . Decsi Tamás könyve olyan ismereteket tartalmaz amelyek nem csak az . Online Shop, akciók, kedvezmények, . Vásárolja meg a Galéria Savaria online piactéren: Eladó a képen látható magyar - angol orvosi szótár használt, de megkímélt állapotban. Ez a könyv már az életed-ben fogalommá vált, a fogalom pedig nem vész el: . Kategóriák: Orvostudomány, Szótár, nyelvkönyv, nyelvészet.


A weblapon szereplő könyvek. Johnson Az angol nyelv szótárán,. Német-magyar, magyar-német orvosi szótár. Nyelvkönyvek , szótárak.


Gyors, korlátlan, teljesen ingyenes letöltés a KalózNet-ről. A törvényszék (forum ) olyan birói hely, a hol a bevádoltattak a büntető törvény könyv (codex criminalis) szerént vagy büntettetésre ítéltetnek, vagy szabadon . Főkapu Antikvárium - használt és új könyvek diszkont áron - ritkaságok,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések