2017. február 20., hétfő

Uniqa biztosítás felmondása eladáskor

Sorban állás helyett egyszerű és gyors online ügyintézés az UNIQA -nál. Kár-, vagy változás bejelentés, online díjfizetés illetve dokumentum igénylés . Kösse meg kgfb biztosítását az UNIQA -nál! Számítsa ki biztosításának díját.


Baleseti adó tájékoztató (pdf, 41k). Biztosítási szerződés felmondása (pdf, 34k). Adatpótlás életbiztosításhoz. Pénzmosás megelőzési törvény (Pmt.) alapján. Kérjük, hogy a nyilatkozatot és az okmánymásolatokat megfelelő minőségben . Uniqa biztosítás felmondása , váltása, kötelező, casco, lakásbiztosítás.


Oldalunkon könnyedén szabadulhat meg drága biztosításaitól! A felmondás tartalmazza a szerződő legfontosabb adatait, a gépjárműre. Eladás esetén az a legegyszerűbb, ha az adásvételi szerződés másolatát.


Uniqa , Allainz például ) és van olyan biztosító aki a . Ha nem jelentjük le a biztosító társasságnak az eladás tényét, és nem fizetjük. Kötelező felelősségbiztosítás. Megszűnhet a biztosítási szerződés a díj nem fizetésén kívül felmondással is.


A biztosítási díjat az eladás napjáig kell fizetnie. Miskolc Szentpáli út 1. Panaszirodánál személyesen vagy írásban élhet bejelentéssel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések