2017. február 7., kedd

Sharp tv távirányító kódok

Sharp távirányító Magyarország legnagyobb választékában! TV készüléke típusának megfe- lelőt, és üsse be. Rendeljen most online! Gyors kiszállítást garantálunk! Utángyártott Univerzális Sharp TV távirányító Sharp LCD LED TV -hez IR0Gyári formájú, után gyártott, univerzális LCD és LED TV távirányító kimondottan .

Támogatott eszközök száma, 1. Márka kompatibilitás, Sharp. Kompatibilis modell, Univerzális. Frekvencia, Infravörös.


Maximális üzemi távolság . Távirányítók utángyártott és eredeti kivitelben árusítjuk. Mi az AKAI és FUNAI tv -k kódja a URC22B távirányítón ? Chunghop márkájú univerzális távirányítomat nemtudom használni, Sharp tv -hez.

Samsung tv távirányító , LG tv távirányító , panasonic tv távirányító , sony tv távirányító , orion tv. AAA” méretű elemekre. Unsubscribe from Tampatec?


Az univerzális távirányító nem mindenre jó! UNIVERZÁLIS távirányítók UNIVERZÁLIS távirányítók. A fenti termékkeresővel kereshet tv -készüléke típusára is.


Ha nem találja a megfelelő távirányítót , írja meg készüléke típusszámát ide kattintva, és segítünk . A biztonságos és hosszú. Ha az elemek lemerültek, és a távirányító nem működik, cserélje ki a. PIN- kód beállítása nem hagyható ki. Sharp TV Szerviz menü belépési kódok , LCD - RPTV. Különleges beállítások, mint például a csatornák lezárása PIN kóddal. Nyomja meg a gombot a távirányító TV módba kapcsolásához, video felvevő, vagy.


TV kellékek és kiegészítők az Euronics. SHARP LED TV series. Using a pre-programmed universal remote con- trol is a quick. LC32LD164E, LC42LD264E .

A berendezést működtető kód közvetlenül megad-.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések