2017. február 16., csütörtök

Elektroncső webshop

Az árlista firssítés alatt, jelenlegi állapotban nem tükrözi a készletet. Az árak minden esetben az akkor raktáron lévőkre vonatkoznak. Sok régi elektroncső (NOS vagy működő használt), még most sem könnyen . TAD Premium válogatott elektroncső gitár erősítőbe, hi-fi erősítőbe és stúdió berendezésekbe, elektroncsöves effekt pedálokba. A Muzikerben a legnagyobb márkák között. Termék név: A-Z, Termék név: Z-A, Reference: Lowest . Elektroncsövek terméket találtam.


Passzív és aktív elektronikai alkatrészek. Retro, vintage rádiók, magnók, hi-fi készülékek és alkatrészeik. Hobbi elektronika alkatrészek. Olcsó bontott panelok. Szeretnénk, hogy a webshop éppolyan jól „játsszon”, mint hangszereink.


A cookies a szolgáltatások nyújtására, a reklámok testre szabására és a látogatottság . A csomag tartalma 2db párosított prémium elektroncső. Prémium minőségű elektroncső Ultra alacsony zajszintű dupla-trióda Vpozícióba ajánlott Meleg hangzás Elsősorban Bugera márkájú csöves erősítőkhöz . Webshop ár: Érdeklődjön! Válaszd webáruházunk Újdonságok oldaláról a Genalex elektroncső N7termékét, hiszen már 10. Ft-os kedvező áron online megrendelhető. Bugera EL34-elektroncső készlet (db-os szett).


Gyártói cikkszáEL34-4. A termék pillanatnyilag nem elérhető! Electro-Harmonix 12AXEH elektroncső. Az ár irány ár, csövenként változnak. Eden csöves overdrive pedál, 12AXelektroncsővel.


Sajnos, hazánk megint kimaradt a jóból. HDD-indikátor, kivezérlésmérő, katódsugárcső, varázslegyező, kijelzőcső, . Az elektroncső a katód felfűtése miatt rengeteg áramot fogyasztott, emellett. CSÖVEK, FOGLALATOK, ELEKTRONCSÖVEK , CSŐFOGLALATOK. FÉLVEZETŐK, DIÓDÁK, TRANZISZTOROK, IC-K, OPTO, EGYEBEK, EGYSÉGCSOMAGOK.


Gitárhoz számtalan kiegészítőt lehet már vásárolni, amelyeknek széles kínálatát ezen a honlapon tekintheti meg. Elfelejtette jelszavát? Celestion hangszórók, Jensen hangszórók, elektroncsövek , csőfoglalatok,.


Vadászportál és vadász webshop , Lézertonerek és tintapatronok . Vakuumcsöves elektroncső , alkalmas gitárerősítők számára. Rupert Neve technológia, speciális tervezésű, kézzel készített kapszula, 12AUelektroncső , class-A op-amp, . Közel ötven év az elektroncső árnyékában – vass-andrási györgy a hazai hifi életben kevés olyan .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések