2017. február 14., kedd

Dollár árfolyam

Dollár árfolyam

Folyamatosan frissülő árfolyamadatok, nyitó- és záróárfolyamok, részvénypiaci hírek és elemzések egy helyen. Az OTP Bank akár naponta többször is jegyezhet valuta-deviza árfolyamot , az árfolyamok a következő árfolyam kibocsátásáig érvényesek. Az adatok tájékoztató . Deviza, Vételi, Közép, Eladási.


Budapest Bank Árfolyamok : valuta- és deviza árfolyamok , MNB deviza. Ausztrál dollár , 207 202 2068. Bankok és pénzváltók aktuális amerikai dollár eladási valutaárfolyama. VALUTA ÁRFOLYAM (pénztári árfolyam ) - készpénz készpénzre váltása.


CHF, Svájci frank, 319. CA Kanadai dollár , 221. Válassz időtávot és kövesd a középárfolyam alakulását grafikonon! Pontos adatokkal, naprakész valuta és deviza árfolyamok. Kibocsátó: Névérték: USD.


Dollár árfolyam

Keresik a dollárt , hároméves csúcson az árfolyam. Hároméves csúcsra erősödött az amerikai dollár a főbb devizákkal szemben szerdán, mivel . USD árfolyam grafikon. A piaci középárfolyam 05:UTC időpontban. MNB hivatalos dollár devizaárfolyam lekérdező.


Dollár kereskedéssel. Magyar forint közötti konverzióra hogy az árfolyam és az . Ezen a napon nem áll rendelkezésre aktuális árfolyam ebből a típusból, ezért a. Grafikonok, átváltások, korábbi árfolyamadatok, stb. Ugrás a(z) Usd - USA dollár részhez. USA- dollár euró Árfolyam. Ingyenes online pénznem átváltási árfolyam alapján.


Bank, Frissítve, Vétel, Eladás, Közép, Árrés. Lapunkon a dollár árfolyamával kapcsolatos információk tekinthetők át. Szakemberek szerint elképzelhető, hogy pár hónap vúlva egy az egyben váltják. GBP, Angol font, 39 408. A legjobb dollár árfolyamok.


CZK, Cseh korona, 12. JPY, Japán jen (100) . The Forex Charts Powered by Investing. Kérjük, vedd figyelembe: a múltbeli teljesítmény nem megbízható . A középárfolyam valutaváltó segítségével gyorsan kiszámolhatja a kiválasztott valuta árfolyam értékét. Magyar Nemzeti Bank középárfolyamán számított valuta.


Ft-os értékek között változott az Euró. Legalacsonyabb értékét .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések