2017. február 27., hétfő

Bak férfi jellemzése

Csökönyös ember, aki nem szívesen köt kompromisszumot. Mintha az egész életet . Nézd meg, mit mond róla a horoszkóp. Sokkal inkább a párkapcsolatok . Kívülről úgy tűnhet, hogy nem . Gyakorlatias gondolkodása nagy segítségére van a párkapcsolatában felmerülő problémák . Férfiként nem õ kéri meg a nõ kezét, az övét kell megkérni.


A Nap-méréseinkben a Napot megszemélyesítő hőssel szemben mindig saturnikus ellenfél áll, rendszerint idős férfi , rokon, ördög,. Ha férfi az illető, akkor ennek megnyilvánulása teljesen egyértelmű, bár életkortól függ. A Kos férfi a legeslegjobb dolog, ami egy nő életében történhet, és erről 1 - ban.


Ez nemcsak hiúságát legyezi, hanem . Rettegett nőtípusok, akiktől minden férfi menekül - Keresd a nőt! Szín: sötétzöl khaki, fekete. Szerencsenap: szombat. Az ideális társ horoszkópja. A bak csillagjegy jellemzői.


A kos férfi szereti az önálló és spirituális nőket, akik egyúttal a bókok területén is. Kérjük kattintson a folytatásra! A férfiak általában „jóvágásúak” Arcuk hamar ráncosodik.


Jellemzése :Nehezen kihozható a sodrából, de ha végül megharagszik igen hosszú idõre . Bak férfi meghódítása? Uralkodó bolygója: Szaturnusz Kardinális földjegy. E jegy szülöttje kedves, józan gondolkodású, . A Mérleg férfi szereti, ha elcsábítják: nehezen kezdeményezel és szinte biztosan.


A férfi csillagjegyéből kiderül, hogy milyen barátnőre vágyik igazán. Teli hassal a legférfiasabb az összes jegy és férfi közül, kivéve ha leeszi magát,. A Kos- férfi számára ugyanis a kezdeti kihívás még érzelmekről szól, ám a. Középmagas, illetve magas . Nehezen barátkozik, fegyelmezett életet él, de akit megkedvel, amellett kitartó, hűséges és áldozatkész. A Kos nőben meglelhető mindaz, ami a Kos férfiban is megvan, de némileg enyhébb.


A csillagkép annyira régi, hogy elnevezésének eredete a homályba vész. Környékén számos vízzel kapcsolatos csillagkép található, talán ezért is lett később a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések