2017. február 21., kedd

Gázos kovácskohó eladó

Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Kassa-vidék (Szlovákia)8. Többféle olcsó, használt kovács tűzhely eladó.


Mennyi a kovács tűzhely ára használtan? Még több kovács kohó vásárlás. Kovácsüllő,kovácstűzhely . Eladó kovács fúró és fújó. Magyar 120-as kovács satu kovácssatu új eladó ok posta.


Magyarország, kínál- kiadó : 3hirdetés - kovács. Eszterga és marógép lapka db, csak egyben eladó. Tűztere 600x300x250-ami szűkíthető! Egyben és külön is elvihetők.


MTZ alkatrészek eladók. Használt - újszerű konyhabútorok. Entertainment Website. Adok hozzá egy PB reduktort és gáztömlőt is.


Helyszínen megtekinthető . Kép már régebben készült azóta koszosodott és egy kicsit rozsdásodott. Képeken látható állapotban és hibákkal. Esetleg hasznos dolog csere lehetséges. Patkolás - Állapot: új Anyag: fém. Feltöltötte: Gábor Mészáros Milyen anyaggal szokták szigetelni a gázos kovács.


Fehér, porózus, tűzálló tégla, és ha jól sejtem szürke tűzálló cementtel kenték át. Manapság divatosak még a szálas tűzálló anyagok is. IPARI PB gázos hőlégfúvó, termosztát vezérlésű, kW teljesítményű ELADÓ ! Gázüzemű-kovácskohó-Esztergom aproguru.


Kategória: Otthon , Gépek. Igen öntő- kovács kohó egyben és cső alakú, a gyökökben illesztve ragasztva egy sokszög. Eddig úgy néz ki eladó a gázos kohóm komplett.


Targoncák (dízel, elektromos, gázos ), raklapemelők. A gumipapucsos, rövidnadrágos módi nálam akkor . Felelős kiadó : Pap János,. Békéscsaba polgármestere.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések