2017. február 2., csütörtök

Eladó ingatlan crikvenica

Ház eladó Drmlju (Klanfari), gyönyörű kilátással a Krk-szigetre és Kvarner. Dva kisebb lakások a földszinten, míg az emeleti nagyobb s. Gyönyörű, panorámás legénylakás. Crikvenica – Különleges ajánlat! Eladó adriai ingatlanok. Az egyetlen lakás az 1. A 82m²-es apartman egy előszoba, . A Kedvencekbe ingatlan gyűjthető, amik később bármikor megtekinthetők.


Ingatlan típus: Föld. Kérem, kattintson a ház ikonra az ingatlan képének bal felső sarkánál. Keresse meg nálunk leendő otthonát, eladó -kiadó . Oct This Pin was discovered by Alacsony jutalék.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Trogir mellett, Ciovo telepólésen a tengertől mindössze méterre eladó két darab,. Robinson Crusoe, pihenje ki a rohanó életmód fáradalmait!


Foglaljon házat érintetlen környezetben! Ha segítségre lenne . Portálunkon találhat: . Link értékesítésével kapcsolatban jogvitájuk van az eladó fél képviselőjével. Az ingatlan áradások alkalmával rendszeresen víz alá került,. Fürdőszobák száma: 3. ELADÓ ADATAI: Freddo.


Horvátország, apartman eladó ! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen . Ez az ingatlan már nem eladó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések