2017. február 17., péntek

Kameruni törpekecske árak

Csongrád , Hódmezővásárhely. Két kameruni törpekecske gida eladó. Kameruni törpekecske gidák eladók Lejárt hirdetés. Eladók holland törpekecskék és egy kameruni birka.


A kecskék lányok, a birka fiú. Iregszemcsén kameruni törpe kecske család két gidával eladó.

Többféle olcsó, használt kameruni törpe kecske eladó. Mennyi a kameruni törpe kecske ára használtan? Holland törpe kecske gidák, törpekecske - apro. Hódmezővásárhely - A vásárhelyi Bánhidi család két éve foglalkozik kameruni törpekecskékkel, ma állat alkotja az állományt. Ugrál, mint a bakkecske, szokták mondani arra, aki nem képes nyugton maradni, folyton mozgásban van.


Egy bak, két haromeves . Az eladó kecske keresett állat, mert tartása . Eladó állatsimogatóba való cukiságok! A fajtákon belül leszármazási ágakra is jellemzőek a méretek.

Az afrikai pigmeus törpekecske vállmagassága 41–cm. Felnőttkori testméretét a fajta mellett az . Ilyen, amikor egy két napos törpekecske kiscicákkal akar barátkozni. Hector megpróbált felugrani egy kisebb szalmabálára is.


Vélemény: Részletek . Lehetőleg egyben eladó a képeken látható törpekecske állomány, amelyben 2db anya, 1db bak és db növendék kiskecske van. Csak továbbtartásra adók el! Nálunk is egyre népszerűbbek a törpekecskék. Ezek az állatok kifejletten mindössze 50–centiméter magasak, 15–kilót nyomnak, ezért . Február végén március elején. Ft vagy elcserélendő fejős kecskére.


Júniusi születésű kameruni törpekecske bak eladó, vagy cserélhető. Törpe kecske, törpekecske eladó. A feltüntetett árak bruttó árak , az Áfát tartalmazzák! Jegyárak , jegyvásárlás. A zajos állatseregben a szamár, a borjú, a kecske, a juh, a kameruni törpejuh, a racka, a láma, a pulyka, a tyúk, a kacsa, a lúd és a házi nyúl éppúgy meglelte . Házi juh ( kameruni törpejuh) Házi kecske - kameruni törpe.


Kétpúpú teve (Camelus bactrianus). Királymókus (Callosciurus prevosti).

A közelben lettek elhelyezve a házi állatok: kameruni törpekecskék , házi juhok,. Chelus fimbriatus, sárgavállú ara , Ara macao. Amandava subflava, kameruni törpekecske , Capra hircus hircus.


Olcsó eladó új és használt kameruni törpe bárány. Akciós bárányok, törpebárány akár .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések