2019. november 19., kedd

Rk jelentése rp

RP -s = A szabályokat betartó játékosra használt jelző, akivel élmény. RK = Revenge Kill = Megölnek és te visszamész bosszút állni miután . RK : RevengeKill - Halál utáni bosszú. UnderWord Roleplay Samp Klán. Kezdőlap Roleplay Szabályok. Ezen a szerveren nincs RK ( RevengeKill ) : Halál után visszamenni és bosszút állni.


RP : RolePlay - Jelentése szerepjáték, úgy kell viselkedne mintha a. A legfontosabb az hogy mit jelent az RP : Role Play ami csak annyit jelent hogy szerep játék! Főbb fogalmak: OOC: Out Of Character - Ez a karaktereden kívül történik. Beszélgetni a b gomb lenyomásával lehet. IC: InCharacter - Ez . Itt található meg a szerver szabályzata, valamint egy kis RP segédlet.


Fogalmak: AniAz anim a játék színesebbé tételére szolgál, jóval több dolgot színesebbé . RP (a Szerepjáték jelentése ) és SZERZŐ JÁTÉKot jelent (mindenkinek kötelessége megfigyelni a szerepét);. DM azt jelenti, hogy nem okozták. Az RP játékon belül két külön csoportba sorolhatjuk a cselekvések és beszéd módját: - IC ( In Character ) fogalma: Szerepen belül: A karaktered élete, tehát az,. Saját szavaiddal fejtsd ki mit jelent számodra a Roleplay szó! RP - Roleplay - Annyit tükröz, szerepjáték, úgy kell viselkedne mint a való életben.


IG - In-Game, játékon. RK - RevengeKill - Halál utáni bosszú. Ez olyan mintha igazából össze-vissza lövöldözne. DeathMatch(DM) = RP ben ezt úgy nevezik, OK nélküli ölés.


OutOfCharachter(OOC) = Magyar jelentése : . Az RP nagyon nehéz és csak nagyon kevesek vannak akik nagyon tudnak, kb 3: 10. RK (RevengeKill) - Halálutáni bosszú azon aki téged megölt, tehát nem . Force RP : Tilos a saját RP -det más játékosra ráerőltetne illetve másik játékos helyett . IG: InGame - Ez a játékon belül történik. MG: MetaGaming - OOC információ . A karakternek RP hűnek kell lennie, a lenti Szabályoknak megfelelően.


Tilos a hozzászólások jelentése abban az esetben, ha semmilyen szabályba ütköző dolgot nem tartalmaz! Az RK jelentése : Halál utáni bosszúállás. Példa: -Meghalsz tûzharcban, majd felfegyverkezel és visszamész megölni aki megölt tégedet.


Teszt: Az RK azt jelenti, hogy kezdőhelyen való ölés? D Okés, hogy Rp azt kell tenned amit IRl, de az RP jelentése Szerepjáték. A szerver RP (Role Play) modban üzemel.


Tilos az RK ( Revenge Kill) halál utáni bosszú! IRL (In Real Life) jelentése : a való életben . A halál részleges emlékvesztést is jelent, avagy életed utolsó RP. Euerby és munkatársai által kidolgozott eljárás RP -HPLC oszlopok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések