2019. november 24., vasárnap

Közbeszerzés pályázat

A közbeszerzés modul elsődleges célja, hogy a kedvezményezetteknek ( ajánlatkérőknek). Adatbázisunk valamennyi aktuális közbeszerzési pályázatot tartalmazza. Ha e- mailben is kíván értesülni az Ön kategóriájának megfelelő összes pályázatról, . Cégreszabott ingyenes kozultáció.


Online közbeszerzési értesítő - Tender Monitoring Kft.

Közbeszerzési pályázat típus:. Cége igényei szerint, e-mailben küldjük a . Az európai uniós értékhatárokat elérő közbeszerzési pályázatok hivatalos megjelentetése az Európai Unió Hivatalos Lapjában történik. Tájékoztatásul ezek a . Akár uniós vagy állami támogatást elnyerő kedvezményezett társaságként, akár egy állami megbízás elnyeréséért pályázó ajánlattevőként a . Jogi és Kodifikációs Főosztály.


Az Európai Parlament számára nyújtandó webes videó- és más multimédiás szolgáltatásokra irányuló pályázati felhívás.

Pályázat , közbeszerzés. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Ettől az időponttól kezdve a BKV Zrt. Folyamatban lévő közbeszerzési eljárások. Takarítási feladatok ellátása az ELTE épületeiben.


Lezárult közbeszerzési eljárások . Széll Kálmán tér rekonstrukciója és a budai fonódó villamosközlekedés megteremtése című projektek megvalósításához szükséges engedélyezési és kiviteli . A CoRe a szerződések. VKSZ-pályázati szöveg. Az oldalon találhatók a közbeszerzéssel és pályázatokkal kapcsolatos hivatalos dokumentumok.


A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Az MVK Miskolc Városi Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság pályázatot hirdet a Skoda 26THUtípusú közúti vasúti járművek külső felületeinek . EGÉSZSÉGES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET. Kérjük, hogy felelősségteljesen és szűk . POLGÁRMESTER AKADÉMIA .

PÁLYÁZATI ISMERETEK ÉS KÖZBESZERZÉS. Lakósági tájékoztató. Ajánlattételi felhívások „Épületenergetikai fejlesztések és közvilágítás energiatakarékos átalakítása” című pályázat keretében KEOP-5.


Vegye velünk Ön is sikeresen a közbeszerzés akadályait! Ahhoz, hogy sikeresen tudjunk közbeszerzési pályázatokon indulni, komoly felkészülésre és .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések