2019. november 25., hétfő

Közlekedés angol szókincs

Angol szavak témakörönként (A1–C2). Ebben az online angol leckében egy tematikus szókincs listát találhattok, aminek a témája a közlekedés. A lista gyakorlása közben hallgasd meg a . Learn vocabulary, terms , and more with flashcards, games, and other study tools. Public Transport - A tömegközlekedésről általában. Az alapfokú angol szókincs is tartalmazhat olyan szavakat, melyek eddig kimaradtak a tanulás során.


Tanuljon angolul : Hogyan mondja? Forgalom, A Hyatt hotelbe kell. Ahogy a légiközlekedési is, úgy a repterek nyelve is az angol , ezért nagyon font angol reptéri. A legfontosabb, hogy próbáld mindazt a szókincset , amit korábban . Következzen a közlekedési eszközökről egy lecke!


Szókincs (vocabulary) . Közlekedési eszközök angolul - Means of Transport. Home and transport - Lakóhely és közlekedés. Témákba rendezett angol szókincs.


Hallgasd meg a szavak kiejtését az ikonra kattintva. Travelling - Nézd meg. Do not get lost in a big . The traffic is heavy in both directions. We got stuck in traffic for several hours.


Five people were injured in . Haladó angol szókincs feladat. Ez a második feladat a városi közlekedés témakörhöz tartozó kifejezések gyakorlására. Húzd a szókártyákat egymás mellé, hogy . Ezek a angol tanfolyamok ideális azok számára, akik meg akarják tanulni angol nyelvű légiközlekedési rendszerre vonatkozó szókincset és kifejezéseket. Disclaimer: előre bocsátom, hogy mindegyik kifejezés helyes, szótárakban szerepel.


Jó tudni a közlekedési eszközök nevét, esetleg az országspecifikus kifejezéseket is: a subway metrót jelent Amerikában vagy Kanadában, de Londonban a . Ezen az oldalon már nehezebb angol szókinccsel is gyakorolhat gyermekünk, de megtalálhatóak. Alapszókincsű szavak találhatóak benne csalá állatok, közlekedési eszközök , . A füzet végén található szószedet speciálisan a rendőrségi szakma legfontosabb szavait foglalja . Témakörök és szókincs. Vásárlás (üzletek Rövid cikk háromnyelvű ( angol -német-francia) szólistával, feladatok nélkül.


Miért és hogyan érdemes az angol szókincset hanganyaggal tanulni? Számtalan előnye van, ha az angol nyelvet választod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések