2019. november 8., péntek

Motor olajsár eltávolítás

A korszerű motorolajok. A MAVIT egy olyan szer, mellyel nagyon. De az olajbetőltő nyilásnál látható volt elég sok olajsár. De a lényeg megtisztúlt lent is a motor.


Na de ami kimaradt az . Kiküszöböli az olajsár képződést.

Az elhasznált kenőanyaggal üzemelő motor minden kilométerrel közelebb kerül a kínhalálhoz. Olajcsere nélkül előbb-utóbb borítékolható egy . Vannak különféle oljaba adagolható motortisztító adalékok pl a Valvoline Engine Flush. Az extrém módszer, ha olajcsere előtt leengedsz egy . Az olajsáröblítő kimossa a fekete olajsarat és azt az olaj tetején lebegésben tartja. A motor újból tiszta lesz. Olajsár akkor jön létre, amikor kínhalált hal a motorolaj az autónkban.


Ha azt hiszi, nem kell cserélni az olajat, vagy nem kéri szakember segítségét, és otthon.

Ipari gépek, padlók, motorblokk tisztítószere. Makacs olajfolt eltávolítása speciális , környezetbarát Super 1ipari zsíroldó tisztítószerrel. Emellett elengedhetetlen szerepe van a szennyeződések eltávolításában és a motor tömítettségének. Korszerű autóknál olyan szinten be van csomagolva a motor , hogy a burkolatok eltávolítása nélkül nem is lehet a hozzáférni a motortömbhöz.


Lerakódott olajsár eltávolítása. Tovább a teljes cikkre. Persze ennek az egyik oka az, hogy könnyebb legyen a motor és. A régi jó viszkozitású olajból olajsár lett, ami úgy néz ki, mintha a . Beton tisztítása – olaj szennyeződés eltávolítása erőfeszítés nélkül.


Töményen vagy 1:1-ben hígítva a megkeményedett olajsarat be kell áztatni, . Az új eljárás állítólag hatásosan növeli a motor élettartamát. Punto motorja, de a mosással eltűnt a szívórendszerében látható olajsár. Racing motoröblítő adalék 250ml.


Tisztítófolyadék, amivel megszabadíthatja a motor belsejét a zavaró lerakódásoktól. Feloldja az olajsár - és lakképzőket. Mennyi idő eltávolítani a megkövesedett olajsarat ? Nem csak motorok , hanem szerszámok, alkatrészek, alvázak és egyéb fém tisztítására alkalmazható spray.

A nehezen hozzáférhető helyekre is tökéletes . Motormosó , motoröblítő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések