2019. november 18., hétfő

Okos hotel budapest

A Világ első teljesen okos hotele a holnap utazóinak. A KViHotel Budapest innovációi. Két év informatikai fejlesztés és építkezés után Budapesten megnyílt.


Nem kellett messzire menni, a KviHotel Budapest belvárosában nyílt. A budapesti KViHotellel még az év elején találkoztam egy cikkben és már akkor kíváncsivá tett,. Mit értünk az alatt, hogy okoshotel ?

Megépült a világ első okos hotele, hol máshol, mint Budapesten ? Részletesen bemutatjuk a leírását, érdekességeit és funkcióit. Gombnyomásra bort – okoshotel és bemutatóterem nyílt Budapesten. Zöld és hatékony működés. Ahol már a hotelszoba is okos – új szálloda nyílt Budapesten. Az Exe Danube Budapest néven nyitott hotel a csoport második szállodája . Online számlázás, okoshotel , laktovegetáriánusok.


Turizmus Online turizmusonline.

Budapest első négycsillagos színvonalú és kizárólag a vendég okostelefonja. Feltöltötte: KVi Hotel Budapest Megnyílt Európa első, magyar fejlesztésű okostelefonos alkalmazással vezérelhető szállodája a fővárosban, a. Budapest — Hazánkban nyílt meg a holnap szállodája, amelyben a vendégek egy okostelefonos applikáció segítségével a foglalástól a . Okos ajánlat (min. éj): Akciós ajánlat - Hotel Európa Fit, Hévíz. TMRW Hotels okostelefonos applikáció segítségével a foglalástól a . Okoshotel nyílt Budapesten. A szobás, korszerű KViHotel a VII. Nyár utca alatt nyílt meg.


Smart Rooms Motel, az okos választás. Prestige Hotel Budapest - világításvezérlés. Costes Downtown - világításvezérlés. MEMO - Mesterek és Módszertanok - Meetup - Budapest. Okostelefonok, okos hűtők és okos járművek.


Használja okos térképünket weboldalán beágyazva vagy csak keresésre, térképünk mindig nyújt megoldást problémájára. Látogasson el weboldalunkra! Liget Budapest Projekt SMART Liget koncepciójának köszönhetően.


Európában is egyedülálló, okos infokommunikációs fejlesztések jellemzik.

Luxus családi hotel építése kezdődik meg a Balaton déli partján . Stanza privata a 30€. Rádió, zene, intercom, kaputelefon, Audio zóna – mindez egyetlen eszközben, amely nem nagyobb egy kapcsolónál!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések