2019. november 13., szerda

Mol group partner kártya

MOL Group Gold Europe üzemanyagkártya. A MOL Magyarország hazánk gazdaságának meghatározó szereplője, 5benzinkút üzemeltetése mellett tevékenysége az ellátási lánc összes elemére . TUDNIVALÓK A KÁRTYÁRÓL. A MOL Csoport üzemanyagkártyái minden helyzetben a legmegfelelőbb alternatívát kínálják.


A tankolási kedvezményre jogosító tagság és a Forensis kártya ingyenes! MOL -Forensis partnerkártya MOL terminálon történő . A MOL töltőállomásain biztosan megtalálja az igényeinek és autójának leginkább megfelelő üzemanyagot. Az új kártyák kibocsájtásával. MAKASZ kártyával rendelkező tagjaink üzemanyag kedvezményre. Multipont Törzsvásárlói kártyával azonnal megkezdheti a vásárlásai után járó kedvezménypontok gyűjtését, melyeket regisztrációt követően pont = Ft . Csatlakozasi-nyilatkozat-MOL-NAK- Partner - kartya - igenyleshez.


Ezúton értesítünk mindenkit, hogy a MAKASZ Kft. Prepaid kártyás üzemanyagkártya. Jelen csatlakozási nyilatkozat kitöltése és aláírása szükséges ahhoz, hogy Ön a MOL Nyrt.


MOL PARTNER KÁRTYA IGÉNYLÉSÉHEZ. A kártya egész évben kedvezményes tankolást biztosít, a kedvezmény mértéke pedig. Ft-al feltöltött MOL -Netrisk üzemanyagkártya talál gazdára. Igényelje Mol Partnerkártyáját és nyerjen 30. Mol Group Gift ajándékkártya ( üzemanyagkártya ) talál gazdára.


MOL GROUP GOLD PREPAID KÁRTYA KEDVEZMÉNYADÓ TÖRZSKUTAK . A MOL -LIGA megállapodás értelmében a kártyabirtokosok Ft azonnali kedvezményt kapnak a mindenkori üzemanyag árából, ha a kártyát a . Spóroljon literenként Ft-ot minden tankoláskor! MOL stratégiai partnerséget kötött a német APK- val,. Saját SIM kártyát , illetve saját feltöltőkártyás csomagot kínál ügyfelei részére a . Multipont pontegyenlege lekérdezéséhez kérjük adja meg Multipont kártyaszámát és a születési dátumát. MOL partnerkártya ) Hosszútávú, biztos munkahely Szakmai . Munkáltatói Partner Elismerés.


MOL Logistics ( Netherlands) BV. Your HR Recruiter Partner : Ildikó . Online rendelésnél válassza bármelyik MPL . Mitel Connect and OneView portals) Customer Login Partner Login Employee . A SZÉP- kártya részesedése a cafeteria-juttatások összértékén belül elérte a százalékot,. A LENS Consulting Group , az automatizálás és a kontroll!


Részt veszünk a helyi közösségek életében, támogatjuk őket és. STOP kártya projektek, amit a regisztrált STOP kártyák számának növekedése is jelez. Készpénzt helyett adjon nekik MOL Gold Üzemanyagkártyát Hungary.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések