2019. november 20., szerda

Kopogásos égés javítása

XADO Fémkondícionáló Maximum. A fémkondicionáló anyagról pedig kiderült, hogy kenéshiányos esetekben. EP adaléka az említett fémkondicionáló anyag volt. Xado Verylube TURBO fémkondicionáló (1ML) - Motorolaj árak egy helyen többszáz bolttól.


Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! A termék jelenleg nem rendelhető. Xado fémkondícionáló Maximum Stage RF100! A Mannol Metal Conditioner egy rendkívül hatékony fémkondícionáló adalék, amely megvédi a motort, elsősorban a gyűrűket és a hidrotőkéket a kopástól és az . Korrigálja a folyamatos . A Xado Atomic Highway fémkondicionáló minden olajcsere során használható motorkezelés. Súrlódáscsökkentő motorolaj adalék.


Olajban oldódó vegyület, amely javítja a motorolaj kenő és tisztító hatását. A mozgó fém alkatrészek súrlódását erősen . SCT MANNOL fémkondicionáló (1ml) adalék jellemzői, vásárlási tanácsok és árgrafikon. Hasonló termékek kedvező áron. Módosítja a vasalapú alkatrészek súrlódó felületeit, 2-mikron mélységben.


Tempo Fémkondicionáló Plus 240ml. Mannol fém kondicionáló motorolaj adalék 200ml, A Mannol fémkondicionáló nagy hatásfokkal rendelkező motorolajhoz való adalékanyag, mely megvédi a . Xado Maximum 1stage fémkondicionáló 1 revitalizáló faktorral. Elfelejtetted a fiókodat? Termék címkék: adalékok, fémkondícionáló , tuning, xado . Kosár tartalma: Az ön kosara üres!


Mannol FÉM KONDICIONÁLÓ 200ml a FÉM KONDICIONÁLÓ 200ml A Mannol fémkondicionáló nagy hatásfokkal rendelkező motorolajhoz való adalékanyag, . Nem változtatja meg a fém rugalmas tulajdonságait, védi azt a nanomolekulák erős, szintetikus kötése . Személy- és kishaszongépjárművek motorjainak legkorszerűbb fémfelület-nemesítője. Xado Fémkondicionáló Maximum Stage. A „TURBO fémkondicionáló ” anyag egy modern nanotechnológiás termék, melyet a motorok súrlódó alkatrészeinek védelmére terveztek. ROIL Gold nem egy olajfajta vagy olajkezelő, hanem egy fémkondicionáló , amely drasztikusan csökkenti a súrlódást, behatol a fém felületébe, kisimítja és . Bodyguard fém kondicionáló , felület módosító,súrlódás és kopáscsökkentő adalék 120ml pl. Egy lépéses 1satge hatásmechanizmus.


Kifejezetten nagy fordulatszámú és nagy terhelésű motorok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések