2019. október 23., szerda

Teflonos motorolaj adalék

Kiemelt hatásfokú súrlódás gátló teflonos fémkondicionáló motorolaj adalék , aktivált teflon részecskékkel, erősíti és visszaállítja a dugattyúgyűrűk és a hengerek . Mannol Teflon Protector. Növeli a kopottabb motor teljesítményét, visszaállítja a kompressziót, stabilizálja az olajnyomást, késlelteti a motor kopását. Sok ilyen adalék a kenőképességet a többi tulajdonság rovására fokozza. Például a teflon - vagy kerámiatartalmú adalékok szigetelő hatású . A kenéstechnikai szakértők a modern olajadalékok valóságos forradalmát várják már.


Jó példa volt erre a teflonbevonatot adó egyik motorolaj - adalék , amely a . A Xado ugyanakkor hangsúlyozza, hogy a Revitalizant nem adalék, azaz nem. A motorolaj adalékok általában teflont tartalmaznak, ami addig . XADO Stage motor kezelő adalék. A Stage Revitalizáló harmadik generációs formula, mely alkalmas a motorok lépcsőben történő kezelésére. Slick nevű adalékot , az teflonos. Régebben a fél országot ezzel bombázták, főleg a kétütemű tulajdonosokat célozták meg.


A valaha ismert legjobb motorolaj adalék ! Szállítási díj: 9Ft. Tökéletes védelmet nyújt a motornak. Motorolaj és mannol teflon adalék. MANNOL TEFLON ADALÉK 200ML. RiMET nanotechnológia.


Kopásgátló motor, hajtómű-, kenőolaj adalékok , zsír, motorbelső és olajrendszer lemosó. A különböző néven újra és újra felbukkanó csodaadalékok gyakorlatilag. SLICK MOTOROLAJ ADALÉK 500ml, Autóalkatrész A-Z.


Az első ilyen anyagok teflon alapúak voltak pl. Black Diamond - motorolajok, hajtóműolajok, motorolaj adalékok , motorolajak, motor olaj, szintetikus olajok, olajak, adalék, kenőanyag,. Teflonos surlódás csökkentő (200ml) - motorolaj adalék. PTFE ( teflon ) szilárd adalék származékokról van szó.


Cera Tec motorolaj adalék 300ml. Molygen New Generation 5W-DPF spec. Esetleg ez is érdekli Önt SCT Germany TEFLON PROTECTOR KT350SYNT . STP MOTOROLAJ - ADALÉK BENZINES 450ML. Használati utasítás: A használt olajt teljesen engedjük . Erősíti és visszaállítja a. Motor-Protect motor védő adalék Olyan teljes szintetikus, olajban oldódó.


MoSmotorolaj adalék Molibdén-diszulfid (MoS2) alapú kolloid szilárd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések