2019. október 31., csütörtök

Kőműves munka budapest

Követelmények: minőségi munka elvárás. Minőségi elsőosztályú munka végzés. Szakírányú végzettség, de nem minden esetben kötelező. A Trovit legjobb állásajánlatai!


Kőműves munka budapest

Nézd meg értékeléseiket. Kemence kőműves , illetve általános kőműves munkák. Samott falazás, tűzálló betonozás és szigetelési munkák. Kömüves munka Épités családiház épités lakás felújitás Csok. Magyarország, kínál-kiadó: 3hirdetés - komuves.


Folyamatos budapesti munkákhoz, józan életű szakembereket keresek. A legfrissebb budapest (és környéki) kőműves , burkoló, segédmunkás, festő, bádogos és hasonló munka a jobinfo. Nézze meg a legújabb . Több mint éve működő budapesti székhelyű magáncég hideg burkoló szakmunkást keres azonnali. Kisebb burkoló kőműves munkák elvégzése. Lépcső, terasz felújítás, vakolat helyreállítás, kerítések.


KŐMŰVES MUNKA BUDAPEST. Tetőfedő, bádogos és kőműves munkák szakszerű kivitelezése szinte . Munkaidejük reggel órától délután óráig tart, szükség szerint hétvégén is. Highlights info row image. Fürdőszoba felújítás.


Ha megoldható akár hétvégén is! Burkolás és kőműves munkák Lamár János Építőipari Szolgáltató Bt. Be among the first applicants. A télikertépítés és lakóházépítés legfontosabb része a kőművesmunka. A kőműves szakma az . Családi ház építése sok kőműves munkát igényel.


Kőműves munka budapest

Böngéssz aktuális ajánlataink közül, vagy adj fel . Ha nagyobb átalakításra, például falbontásra vagy áthelyezésre, ajtónyílás kivágására van szüksége vagy villanyszerelési munkák ,. Tekintse meg kőműves munkáinkat, vakolás, falazás betonozás árainkat árainkat. Az elérhető szakembereknek elküldöm a munka részleteit és az érdeklődők közül kiválasztom a számomra megfelelőt. Nyílásáthidalók elhelyezése Terézváros Utólagos.


Budapesten és környékén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések