2019. október 30., szerda

Motul vagy xado

Ilyen esetben például az ajtó rosszul zárva lehet, az olajnyomás alacsony lehet,. Ha azonban az alacsony hűtőfolyadék figyelmeztető lámpa világít , akkor nem. Kb két hete elkezdett világítani az olajnyomás lámpa az autónkon, a férjem.


Apukám szerint ez attól lehetett, hogy valóban nem volt olajnyomás. Ha az olajnyomás jelző lámpa világit a motórt azonna LE KELL ÁLITANI,és . Fiat ducato műszerfal-megnevezések. Műszerfal, mérők, jelek. Ez egy vészhelyzeti olajnyomás lámpa. Ha a jelző nem világít vagy nem megy ki, akkor a rendszerben problémák vannak.


Ha bizonyos pontok nem világosak, kiegészítő információkkal kapcsolatban. Az olajnyomást ellenőrző lámpa. Olajnyomás : indításkor világít. Majd egy pár tized másodperc. Itt is különféle típusok vannak amit nem ajánlott összekeverni.


HA a visszajelző lámpa folyamatosan világít elindulás után. Az XJ-n a Diversionon az nem olajnyomás jelző lámpa , hanem szint jelző. Magyarán csak akkor fog vílágítani ha alacsony az olajszint.


Hibás Volvók - autopro. Volvo az Egyesült Államokban. A hiba oka, hogy nem megfelelően világít az olajnyomás - visszajelző vészlámpa.


Az alábbiakban áttekintjük azokat az okokat, amelyek a nem megfelelő olajnyomáshoz. A túl alacsony olajnyomás okai és következményei. Nem kellemes érzés, amikor az autópályán kiírja a kocsi fedélzeti. Mint a mesében, „egy életem, egy halálom” gondolattal a folyamatosan hibát jelző kocsival a kb. Az alacsony olajnyomás bizonyos esetekben kiküszöbölhető a XADo termékekkel.


Ha alapjáraton villog vagy folyamatosan ég az olajnyomást jelző lámpa , . Ilyenkor beindítani, vagy járatni a motort nem célszerű. Mi a teendő, ha az olajnyomás lámpa nem kialszik azonnal. A visszajelző lámpák harmadik kategóriáját a figyelmeztető jelzések alkotják.


Rövidebb távon nem jelentkezik a probléma. Ha nem megfelelő az olajnyomás ,az olajnyomás jelző lámpa világít. A kritikus tüzelőanyag-maradék lámpa nem villog, amikor a tartályban az.


A fékfolyadék szintjének esését jelző jelzőlámpa pirosan világít , amikor . Indítsa be a motort, és ellenőrizze, hogy az olajnyomás - jelző nem világít.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések