2019. október 22., kedd

Körzeti földhivatal nyitva tartás

Név, Beosztás, Telefon, e-mail. Március végén a Szent Imre utcából új helyre költözött a földhivatal , így már a Kaposvár, Damjanich u. Szíves türelmüket és megértésüket köszönjük! Földhasználati lap másolat díja oldalanként ‎: ‎8. Ft Iratmásolat díja oldalanként ‎: ‎100. Ft Hiteles térképmásolat díja ‎: ‎3.


Péntek: nincs ügyfélfogadás. Budapesti földhivatalok nyitvatartása , címe, telefonszáma, elérhetősége. GYFÉLFOGADÁS : Hétfõ 8-óráig. Csütörtök 8-óráig ügyiratok leadása. Emiatt az ügyfélfogadás jövő hétfőn szünetel.


Az elmúlt napokban a Gombási úton lévő bevásárlóüzlet parkolójában elhelyezett értesítés szerint az üzletet működtetők nyitva tartási időn kívül lezárják az ott . Felhívom a figyelmet, hogy a MISKOLCI JÁRÁSI HIVATAL FÖLDHIVATALI OSZTÁLYNAK eltérő az ügyfélfogadási rendje, az ügyfélfogadás ott a pénteki napon . Típus: Közszolgáltató. Nyitvatartás ‎: ‎Ügyfélfogadás: Hétfő: 13:– 17:. Járási Hivatal Enying, Szabadság tér 14. Körzeti megbízottak:. Földhivatal - Székesfehérvár, Fejér megye.


Osztályvezető: Szemenyei Gyöngyi Tel. Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a. Foglalkoztatási osztály. Kormányablak osztály. Az ideiglenesen áthelyezett ügyfélszolgálat a megszokott nyitva -tartási rend . Polgármesteri Hivatal:.


A körzeti földhivatalok adat és térképtárában találhatók az állami alapadatok és az ezek . Ked nincs ügyfélfogadás. Az ügyfelek a körzet intézkedését kifogásolják, vagy ügyvédek olyan ügyekben kérnek tájékoztatást, amely új . Mátraszentimre körzeti megbízottja: Handzó Tamás. Békásmegyer hivatalos honlapja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések