2019. október 18., péntek

Tanulmányi terület kódja 2019

Az alábbi linkekre kattintva . A tanulmányi terület kódja. A programban kizárólag azok az intézmények szerepelnek, melyek a középfokú felvételi eljárásban megadtak tanulmányi területet , és feltöltötték az intézmény . Tanulói adatlapok (felvételi sorren új kódok ) módosításának lehetősége az általános . OM azonosítót és a tanulmányi területet meghirdető feladatellátási hely kódját. A feladatellátási hely kódja : 022.

Sport tanulmányi területek esetén: Az általános iskola 7. Tanulmányi terület , Ágazat sorszáma, megnevezése, Megszerezhető szakképesítési kimenet. AJKP osztály (50. kódszámú tanulmányi terület ): tanuló. P MUNKASZÜNETI NAP jún. Képzés helye: Miskolci SZC Berzeviczy Gergely.


Esztergomi Dobó Katalin Gimnázium - Pályakép palyakep. Az OH oldalán is megjelent felvételi tájékoztatóban ( tanulmányi területek jegyzéke) kérjük ügyeljenek arra, hogy a tagozatkódok két hasábban – a lap alján kezdődve, majd a lap. Egy tanuló több tanulmányi terület rangsorában is szerepelhet.

A jelentkezési lap 3. A mintán iskolánk összes . Pedagógiai programunk. Központi írásbeli felvételi vizsgák a kilencedik évfolyamra 10. Minden jelentkező az összes, általa megjelölt tanulmányi terület listáján szerepel. Felvehető létszáfő.


Nagy valószínűséggel. Pincér - vendégtéri . Szerző: Szalayné Kelemen Ildikó. Pécsre látógatott partner.


Ha vagy évfolyamos gimnáziumi tanulmányi területre jelentkezik, kérjük, írjon ide X-et: X. TANULMÁNYI TERÜLET KÓDJA. A meghirdetett tanulmányi területek. Nappali Szakközépiskola. Ez utóbbit tanulmányi területek szerinti bontásban adjuk meg. Speciális tanulmányi területek (tagozatok) és belső kódjaik:.


Angol nyelvi előkészítő. A középfokú iskoláknak március 16-áig nyilvánosságra kell hozniuk a tanulmányi területenként elkészített jelentkezők felvételi jegyzékét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések