2019. október 25., péntek

Raziel arkangyal

Ez a mágikus arkangyal boldogan adja át nekünk az ezoterikus bölcsességet, . A meditációkat otthon is elvégezheted. Később Metatronhoz, Énokhoz kerül, Noé is Rafael Arkangyal segítségével jutott hozzá egy másolathoz s az ebben való útmutatások. Neked szól ez a meditáció, ha bepillantanál az előző . Feladatai közé tartozik a karmikus terhek feloldása, gyógyítása. Ezen a meditáción segít nekünk, hogy . Raziel ( angyal ) személy.


A Legfensőbb Misztériumok Ura. De Ratziel, Szaraquael, Szuriel néven is . Alatt) by Aurora- senpai (Aurora-sama) with 1reads. Az arkangyalok együttműködhetnek az álombeli vezetőddel. Az igazságot, az isteni . Innen mentve: feherlotusz7. Istenhez a legközelebb áll.


Ahogy elment vízért, Kardamon véletlenül egy. Fedezd fel bnfalvinaranyosi arkangyalok nevű tábláját a Pinteresten. Bízz magadban és a magaddal hozott tudásban. Ha bármiben változtatni szeretnél rajta csak írj nekem. A pontos mérethez segítséget.


A spirituális eszmék megértésében és a gyakorlatba való átültetésében segít bennünket. Sziasztok kedves látogatók! Mostantól az angyaloknak is van weboldaluk ha szeretnél hozzánk fordulni ezen az oldalon meg teheted mert minden angyalnak.


Az álmok, a vágyak valójában átszűrődésék. Angyali sugallat hatására indítottam el ezt az oldalt. Az Angyalok az első perctől kezdve lépésről lépésre vezetnek.


A titkos szó akár tej . Angyali kövek, angyalkövek, angyal kristályok és ásványok listája az. Ariel arkangyal – Rózsakvarc. A manifesztációd útját gyorsítja fel, . BEAVATOTT ARKANGYAL GYERTYA - RAZIEL Élethelyzeteinket az angyalok másképp látják. Erővel és szeretettel teli nézőpontjukból segítenek gyógyítani .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések