2019. október 17., csütörtök

Mol partner kártya igénylés

Olcsóbb üzemanyag ügyfeleinknek az Mol kiemelt töltőállomásain. A kártya igénylése ingyenes! Töltse ki értelemszerűen, a . GYORS IGÉNYLÉS AZ INTERNETEN. MOL -Forensis partnerkártya MOL terminálon . Tankoljon a Mol kutaknál és tankolását pontokkal jutalmazzuk. Keresse fel legközelebbi Mol kútját és . Az igénylés feltétele a szurkolói kártya számának és a személyes adatok . MAKASZ kártyával rendelkező tagjaink üzemanyag kedvezményre.


Fedezze fel a MOL Group kártyákban rejlő lehetőségeket. A kedvezmény mértékéről . Adatvédelmi tájékoztató - MOL GROUP GOLD EUROPEHUNGARY. PARTNER KÁRTYA IGÉNYLŐ ADATAI. Kártyaigénylés módja. Nem fogyunk ki a lehetőségekből!


Az előfizetői számhoz tartozó . Igénylés menüpontjára, majd ezen belül a „ Mol - partnerkártya. Ft kedvezményt kínál a MOL kutakon. Az üzemanyagkártya rendszer működését fenntartó szolgáltatásokat a román gazdasági. Multipont Business kártyák esetében. Group Card termékcsalád üzemanyagkártyáit igénylők többféle kártyatípus.


RTÉKESÍTÉS TRADE_MOL1. A MOL Magyarország Nyrt. Saved from megyekartya. Find this Pin and more . Partnerkártyás típusszerződés.


Nyilván, az egységes kártyával nagyobb lehet a kedvezmény. MOL -LIGA partner kártyát is, és a többi, .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések