2019. június 20., csütörtök

Eladó ingatlanok az isztrián

Keressen egy ingatlanfejlesztő álmok. Az ajánlatokban meghirdetett árak csak tájékoztató jellegűek, az ingatlanok tulajdonosai fenntartják a jogot, hogy ezeken változtassanak a potenciális vevővel . A lakás egységes társasházban van, első emeleti, két szobás, m. Horvátországi ingatlanok. Tengerparti Nyaralók. Fürdőszobák száma: 2.

Lakás Poreč, 1032m2. A Startlak pula isztriai eladó ingatlan hirdetései segítenek . Dalmácia, Vodice, Sibenik, apartman. ELADÓ HORVÁT INGATLAN ISZTRIA ! Környék: további települések.


Zadar - Zadar kelet - Hazak. Eladó tengerparti ingatlanok az Adrián. Ingatlan típus: Föld. Isztria , Középisztria , Svetvincent.

Az apartmanok már az építkezés ideje alatt is értékesíthetők. Opcionális lehetőség, tőkéstárs belépésével, közös befejezés. Telek méret: 2m 2. Szereti az egyedüllétet?


Pihenjen távol a városok zajától érintetlen természetben található házak valamelyikében. Eközben az évekkel ezelőtt vásárolt ingatlanok tisztázása és az ingatlan. Akár ezer euróért is lehet horvátországi ingatlant vásárolni - tudtuk meg a hét elején az isztriai nyaralótulajdonos Demszky Gábortól. A háromhavi átlagkeresetből megvásárolható.


Befektetés, ingatlanok , apartmen a horvát tengerparton, Adria. Lassan, de folyamatosan nő a nyaraló jellegű ingatlanok ára. Ennyiért lehet horvát nyaralója - ingatlanárak. Hozzáadás a kedvencekhez . Novi Vinodolski ingatlan. A tengerpart 5méterre, . Lenyűgöző villa eladó csodás kilátással a Fertő-tóra.


MasterHomes luxusingatlanok. Tekintse meg kínálatunkat és foglaljon időben! Ideiglenes lakóhely (nyaraló, hétvégi ingatlan ) iránt érdeklődik?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések