2019. június 28., péntek

Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző tananyag

A logisztika elsődlegesen mint a hadseregek történelmét,Az ókori Görögországban,A Bizánci Birodalomban,Logotéták,Napóleoni háborúk idejére, Cyrus Thorpe . Angol szakmai nyelvkönyv logisztikai ügyintézőknek. A logisztikai ügyintéző munkakörben használt magyar és idegen nyelvű dokumentumok kitöltése, tartalmának. Tananyagok , segédletek.


Interneten elérhető tananyagot , korszerű módszereket, térítés mentes . OKJ képzés, ESTI munkarendben.

Számos helyi és multinacionális vállalatnak van . A logisztikai és szállítmányozási ügyintéző feladata a logisztikai tevékenységek tervezése, lebonyolítása, a logisztikai rendszerrel kapcsolatos vezetői munka . Levelező tagozat órái - Távoktatás formájában . Négy féléves, ingyenes logisztikai és szállítmányozási ügyintéző szakképzés. Szerezz OKJ bizonyítványt a tanfolyam végén javítsd esélyeid a munkaerőpiacon ! Vakhalné Plaveczky Myrtill: Nemzetközi fuvarozási és szállítmányozási ismeretek, PC-Line Stúdió adta ki, . Logisztikai ügyintéző speciális feladatai. Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Kattintson a részletekért és küldje el .

Kidolgozott tételek , jegyzetek és tananyagok téma létrehozva szotstihamer által. Képzés időtartama két tanítási nyelvű . LOGISZTIKAI ÜGYINTÉZő KIDOLGOZOTT VIZSGATÉTELSOROK. Mi a logisztikai szakember feladata? Nemzetközi szállítmányozási és logisztikai szakügyintéző felsőfokú szakképzés . Jelentkezzen és szerezzen versenyképes. Online képzés célja: A kurzus célja, hogy segítse az OKJ szóbeli vizsgára való felkészülést.


Az oktatás szintje, szakgimnázium. Szükséges előképzettség, érettségi. Diákigazolvány, nappali.


Komplex rendszerű képzések . A szakképesítés munkaterületének rövid leírása:. Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor . A kerettantervből megtudható, hogy mi lesz a tananyag a képzésen. A képzés célja korszerű elméleti, módszertani és gyakorlati felkészültséggel rendelkező nemzetközi szállítmányozási és logisztikai szakügyintézők képzése.


Szállítmányozás kidolgozott tételek. A közlekedés és az áruszállítás fogalma.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések