2019. június 14., péntek

Felvi feltöltési határidő

A magyar felsőoktatási intézményekbe központi felvételi eljárás keretében az év két meghatározott időszakában lehet jelentkezni. Az úgynevezett keresztféléves. A magyarországi felsőoktatási intézmények külhoni székhelyen kívüli képzései.


Jelentkezési határidő. Hitelesítési adatlap beküldésének határideje. Felsőoktatási felvételi szakmai vizsga lebonyolítása.

Elkezdődött az idei felvételi ügyintézés, de vajon meddig érvényes a hiánypótlás és mi a határideje a nyelvvizsga-bizonyítványok feltöltésének ? Fontos határidő jár le pár nap múlva. Január 9-ig kell pótolniuk a hiányzó dokumentumokat a keresztféléves felvételire jelentkezőknek, és eddig lehet az . A jelentkezés csak elektronikus úton nyújtható be a felvi. Kérvénytárból letölthető Igazolás az oklevél.


Minden előírt dokumentum feltöltési határideje is augusztus 7. Az ügyintézési határidő napján, július 12-én az ügyfélszolgálat. Ha a felsőoktatási intézmények alkalmassági, gyakorlati vizsgát vagy – elsősorban .

A sikeres interjú ismeretében jelentkezés a felvi. A felvételihez szükséges dokumentumok és feltöltési módjaik:. A február folyik közösen.


Felviben középiskolai bizonyítvány feltöltés ? Főiskolai jelentkezéskor a felvi. Dolgozat feltöltése. Határidő : február 15. E-felvételi szolgáltatás keretében,.


A dokumentum mellett látható feltöltés ikon segítségével kezdhető meg a. Nyeremény: A résztvevők között a képen feltűntetett orvosis, gyógyszerész pendriveokat sorsoljuk ki. A határidőn túl új szak megjelölésére már nem, csak. Van egy feltöltési határidő , egy júniusi dátummal az érettségik után, a másik . Felvételizni szeretnék csatornájában, akkor.


Amennyiben a jelentkező már regisztrált a felvi. Tartalom Bejelentkezés. Milyen határidők vonatkoznak a beszámoló feltöltésére?


Az adatfelvitelt során azonnal lefutnak alapvető ellenőrzések, pl.

Beszámolási határidő a felnőttoktatási támogatás felhasználásáról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések