2019. június 28., péntek

Ecr blokkolt állapot sam4s

Akkumulátoros gépeknél megjelenik a töltés és akkumulátor állapot ikon. SAM4S NR-3ONLINE NEW. Sam4s pénztárgépek felhasználóit:. Minden technikai eszközt fel lehet törni. Az MKEH-nak külső szakértők bevonásával sikerült biztonsági rést találni az NR-300-as online pénztárgépünkön.


Megszakítható-e az esetlegesen nyitott . Videónkkal az NR-3-as online pénztárgép kezelését szeretnénk megkönnyíteni azok számára, akiknél most. Haladéktalanul értesítse a szervizt. Előfordulhat, hogy a . Blokkolt állapotban a pénztárgép nem használható, a kijelzőn:. Nav kommunikációs hiba miatt a gép blokkolt állapotba kerülhet. Függetlenül attól, hogy ez az időpont változik-e vagy sem, az ECR -Trade Kft.


AEE hibakódok - Micra-Metripond Kft. Micra_Jota_szervizkönyv_ÚJ micra. Ha a pénztárgép blokkolt állapotba kerül, valamely hiba miatt, erről értesítést . Mit jelent az online pénztárgépen az ECR blokkolt állapot ? ELECTRONIC CASH REGISTER. ADÓMEMÓRIA KAPCSOLATI HIBA ( BLOKKOLT ÁLLAPOT ). E jelentés csak nyitott nap esetén (lásd: 18. oldal), vagy blokkolt állapotban hajtható végre.


ECR CUBE feliratnál áll, esetleg AEE-re várakozás feliraton áll a. Baszd ki a kukába, és vetessél helyette Sam4st, vagy Cashcubet! Azokkal nem lesz baj. AEE akkumulátorának állapotát kapacitását, és ha szükséges újra cseréli. Olyan kisteljesítményű berendezések, melyeket napi átlagban maximum 2. Euro-50TE Mini online pénztárgép - Online pénztárgép - ECR -TRADE Pénztárgép Zrt. Irodákba, kisebb volumenű gyártások . NGM rendelet a pénztárgépek műszaki.


AEE bármilyen okból nem működik . A pénztárgépnek blokkolt állapotba kell kerülnie, amennyiben. AEE zavartalan működésének helyreállásáig. Ha az ellenőrzés során megállapítják, hogy a meghatározott követelményeknek .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések