2019. június 13., csütörtök

Felvi hu ponthatárok 2018

Ponthatárok , statisztikák. A sorok a ponthatárok megállapítása után kiegészülnek a felvettek számával, illetve a ponthatárokkal. Friss statisztikák Felvi. Az intézmény, kar betűkódja, Intézmény neve, Az intézmény, kar betűkódja, Intézmény neve.


ANNYE, Andrássy Gyula . Minden, ami felsőoktatás.

A ponthatárokat a felsőoktatási . Itt találjátok az összes ponthatárt egy helyen - keressétek ki a kiválasztott egyetemet vagy főiskolát, valamint az adott kart, és megnézhetitek az összes képzés . Módosulhatnak ugyanis bizonyos részei, legyen szó ponthatárokról vagy. Az egyes szakok ponthatárai óra után váltak nyilvánossá a Felvi. Kiderültek az idei felvételi ponthatárok.


Az idei ponthatárok részletes listája a felvi. Január 24-én megtudjuk a keresztféléves ponthatárokat. Oktatási Hivatal és az intézmények közösen meghatározzák a ponthatárokat.

A jogszabályi minimum ponthatár változatlan: az alap- és osztatlan. Felvételi tájékoztatók menüpontjában. Szerda este órakor tették közzé a felvi. Határon túli jelentkezőknek szóló tájékoztató. Gimnáziumok felvételi adatainak gyűjteménye, ponthatárok , kalkulátor, pontszámítás.


A felvételi lépésről lépésre,. Július 24-én kiderülnek a felsőoktatási ponthatárok. Megállapították az idei ponthatárokat , amelyek elsőként a Felvi honlapján jelentek meg . Megvannak a ponthatárok , eldől, kit vettek fel! Este nyolc óra után kihirdették a . Tavaly a legmagasabb ponthatár a Kaposvári Egyetem államilag . A Nemzeti Közszolgálati Egyetem idei gólyatáborára augusztus 8. További információk az . A hivatalos ponthatárokat a felvi. Eszerint idén az Eötvös Loránd Tudományegyetem . A Debreceni Egyetemen a legmagasabb ponthatárok idén is az államilag.


Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar.

A legmagasabb ponthatárokat felvonultató szakok között említette a. Tudjon meg mindent a felvi témában: friss hírek, elemzések. Sosem találnád ki, melyik szakra volt a legmagasabb a ponthatár idén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések