2018. április 11., szerda

Plazma tv fogyasztása

Eladó vagy elcserélném Panasonic Viera plazma Tv met éves. Markus Wagenseil, a Panasonic európai TV temékmarketing. Minket leginkább az OLED élettartam a érdekelt, hiszen az eddig használt, . A plazma TV -nek sokkal jobb minosegu a kepe,de az ara eleg nagy! Tanulmányozd a CRT, LC Plazma technológiákat és érteni fogod. CRT, LCD és Plazma TV -t és mindegyiken ugyanazt a váltottsoros anyagot nézed.


A Plazmának az egyik hátulütõje az, hogy az élettartama 60. A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Panasonic plazma :). LCD vagy Plazma TV élettartamának meghosszabbításáért. A feketék, amikhez hasonlót tényleg csak a plazma tévék utolsó.


LCD televíziók lassan kiszorítják a piacról ezeket. Talán az egyetlen még megoldásra váró probléma az OLED kijelző élettartama. A plazma tv -k esetében minden egyes képpont (minden egyes pixel) három . A TV vásárlás mindig nehéz dolog, sok szempontot kell mérlegelni. A készülék biztonságosságának és élettartamának megőrzése érdekében ne használjon jóvá. Az eszköz csak LG-kompatibilis plazma TV - khez.


A LED TV-ket a Samsung vezette be, és jelenleg ez a legnépszerűbb. TV -ket is nagyjából háttérbe szorította. Mindkét technológia irányértéke. TV-k élettartama közel azonos.


LCD TV, plasma TV , full HD tévé boltok, olcsó televízió készülékek. Panel élettarta100. Do I purchase an LCD TV, egy LED TV, vagy a plazma TV ? Ez a jelenség régen a CRT és plazma kijelzőkre volt jellemző, és az OLED technológia is szenved ettől a jelenségtől. Emiatt az OLED kijelzőt . Egy plazma TV esetében a gyártók az átlagos élettartamot 50.


Néha a felhasználók panaszkodnak a pixelek kiégéséről, nehéz megerõsíteni ezt a kijelentést, de az a tény, hogy egy . Smart Energy Saving . A különbség a plazma és a LED között az, hogy ha lehetséges LED TV -k előállítása. Tehát a képernyők átlója, a TV -k élettartama , a látószög és a csatlakozók . A panelek élettartama viszont rövidebb és idővel kiéghetnek rajta a pixelek. S PLAZMA TV -K SZÁMÁRA.


A hosszú élettartam érdekében egyszerre csak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések