2018. április 16., hétfő

Intézményvezető választás eljárásrendje 2019

Az igazgató, óvodavezető, intézményvezető kollégák és helyetteseik számára. Az intézményvezetői pályáztatás egyes elemei közérdekből nyilvános. Szavazás az igazgatói pályázatot véleményező értekezleten. Intézményvezető (magasabb vezető) beosztás ellátására. A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony.


A nevelőtestületi szavazás eredményének ismertetése. Kozó József intézményvezetői pályázatának nevelőtestületi véleményezése. Kőbányai Széchenyi István Magyar- Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola intézményvezetői beosztására”.


Helyzetelemzésen alapuló intézményvezetői program. Az eljárásrendnek megfelelően a működtetés. A beérkezett két pályázat véleményezései, illetve a szavazás eredménye. Kiss Gyöngyi és Nemecskó István pályázatát . Kiadmányozás eljárásrendje : Külső szervhez vagy.


Az SZMSZ az intézményvezető jóváhagyásával lép hatályba a kihirdetés napján. Szervezeti és Működési Szabályzata. Készítette: Szabó László igazgató. A meghallgatás történhet a szavazás előtt, de külön nevelőtestületi . A kifogással kapcsolatos részletes eljárásrendet az együttműködési. Bölcsődei felvételi eljárás rendje.


Képviselő-testülete által szabályozott bölcsődei felvételi eljárás rendje a következő:. Mennyi szakmai gyakorlata is van? Ezentúl elég négy év.


A telefonhasználat eljárásrendje. Hit és erkölcstan tantárgyra vonatkozó választás módosítása, EMMI rendelet . Jelentős különbség van azonban az eljárásrend és a jogkövetkezmények tekintetében. Nyári szünet hangulatjelekkel - Nyári élmények megosztása. Legitimációs eljárás. Nevelőtestület nevében: …. Közérdekű adatok megismerésének eljárásrendje.


Titkos szavazás esetén a nevelőtestület. Az iskola döntése, intézkedése vagy elmulasztása elleni jogorvoslati eljárás rendje.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések