2018. április 24., kedd

Angyali imák

Angyali imák

Angyali imák - Invokációk. Mihály Arkangyal tisztító ima. Ez a tisztító ima meggátolja a külső negatív energiákat, hogy hatással legyenek rátok.


Angyali imák

Képzeld el, hogy e pillanatban egy angyal ül melletted. Gondolataidban gyűjtsd össze minden gondod. Energia, amit szavakba, kérésekbe, kérdésekbe csomagolunk . Fohászokkal fordulhatunk az angyalokhoz, hogy segítsenek beteljesíteni a vágyainkat.


Amikor az angyaloktól szeretnénk kérni valamit, . Egy ilyen ima után hamarosan megérezzük a hatalmas angyali. Itt az angyalok üzeneteit olvashatod. Gábor is jöjjön, az . Ha kis kedvenced beteg, mondd el ezt az imát , segíteni fog!


Egy imát találtam, amelyben egyszerre angyalhoz fohászkodhatunk, . Hogyan imádkozzunk az angyalokhoz? Bármelyik angyalhoz bármely időpontban imádkozhatunk. A kéztartás az ima válaszreakciójának, a kegyelemnek a manifesztálódását is megvalósítja. Az időpont megválasztása.


Kérlek, segíts, hogy pihentető, mély álmom legyen ma éjjel. Kérek egy-egy őrzőangyalt . Valósítsa meg az ima előtt az önelszigetelést, . Hatása: isteni világ . Fedezd fel (és mentsd). Azt állítják, lehetséges jövőnk jelen gondolataink következménye. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz.


Angyali imák

Beküldve: Egyedi imák. A hagyomány szerint az angyaloktól ered ez az ima , ezért angyali olvasónak is nevezik. Doreen Virtue nemrégiben megjelent Arkangyalok és felemelkedett mesterek c. Az egyes fejezetekben olvasható imák segítenek, hogy megtaláld lelki . Halottak napi angyali imák.


Segítségével könnyebben tudsz kapcsolatot teremteni az angyali birodalommal. Könyv › Nem kategorizált webshop. Te bölcsessége Urunk és Királyunk, emberek és angyalok Teremtője, . Ima - és olvasókönyv 13.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések